NOLE JOŠ JEDNOM PRIČAO O ISHRANI! Đoković otkrio šta sprema kad zove ljude na roštilj! NIKO SE NEĆE NAJESTI!

reuters

12:10 Tenis 0

informer.rs | 04. 06. 2020.

NOLE JOŠ JEDNOM PRIČAO O ISHRANI! Đoković otkrio šta sprema kad zove ljude na roštilj! NIKO SE NEĆE NAJESTI!

Ishrana Novaka Đokovića već dugo je jedna od glavnih tema u svetu tenisa... Nole je još jednom govorio o tome šta i kako jede

- Kada se probudim volim da popijem čašu tople vode sa kapima limuna, što je odlično za detoksikaciju. Onda napravim zeleni "smuti" sa spanaćem, spirulinom i drugim povrćem. Takođe, jedem puno voća za doručak - rekao je Novak za "Tennis united".

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne biste potrošili mnogo novca na moju hranu. Obično ne jedem ništa do podne - otkrio je Novak.

Đoković je potvrdio da sledi biljnu ishranu iz zvora, poput voća, povrća, mahunarki, orašastih plodova ili soje.

- Radim to već pet godina. Istina je da sam odrastao na potpuno suprotnoj dijeti, nakon što sam jeo meso tri puta dnevno. Promenio sam se i presrećan sam zbog toga. Kad zovem ljude na roštilj spremam salatu, krompir i drugo povrće - rekao je Đoković. 

Bonus video:



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]