• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

09:56

BEZOBRAZLUK, NEMAC OSUO PALJBU PO NOVAKU! Ima vremena za fudbal, a nema za sastanak sa 400 tenisera!

Tenis

BEZOBRAZLUK, NEMAC OSUO PALJBU PO NOVAKU! Ima vremena za fudbal, a nema za sastanak sa 400 tenisera!

Podeli vest

Potpredsednik Teniskog saveza Nemačke Dirk Hordorf na zvaničnom Tviter nalogu napao je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

Hordorf, koji je pre nekoliko nedelja napao i Federera, ovoga puta prokomentarisao je fotografije sa meča između tenisera i umetnika koji je održan u Beogradu.

- Žurka i fudbal u Beogradu, ali kao predsednik Saveta tenisera nije imao vremena da prisustvuje video pozivu sa 400 ostalih tenisera. I sve posle poruke u kojoj se jasno protivi nastavku Ju Es opena. O Bože - napisao je Hordorf.

NEMAC SE POKLONIO ĐOKOVIĆU! Šampion, jedan od najboljIh SVIH VREMENA!

RONALDO U BEOGRADU, DA LI JE MOGUĆE? Evo šta Đoković kaže!

 

Potpredsednik nemačkog Saveza ubrzo je obrisao tvit, ali sve je bilo džabe. 

 

 

Hordorf je takođe podržao mišljenje jednog čoveka na Tviteru koji je napisao:

- Đokovićev Adrija tur izgleda da je kao žurka. ATP i US open se bore kako da bezbedno prebace tenisere iz hotela u hotel, kako da ih izoluju i testiraju, a vaš najbolji teniser sveta vam šalje ovakve fotografije? Biće interesantno u nedeljama ispred -  napisao je Džerald Klefman, a Hordorf je podelio sa svojim pratiocima.

 

 

 

Bonus video

Dirk Hordorf, potpredsednik Teniskog saveza Nemačke, na zvaničnom Tviter nalogu kritikovao je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Hordorf, koji je pre nekoliko nedelja napao i Federera, ovoga puta prokomentarisao je slike sa meča između tenisera i umetnika koji je održan u Beogradu. "Žurka i fudbal u Beogradu, ali kao predsednik Saveta tenisera nije imao vremena da prisustvuje video pozivu sa 400 ostalih tenisera. I sve posle poruke u kojoj se jasno protivi nasavku US opena. O Bože", napisao je Hordorf. Ipak, potpredsednik nemačkog Saveza ubrzo je obrisao tvit, ali su mnogi slikali i ubrzo objavili. Hordorf je takođe podržao mišljenje jednog čoveka na tviteru koji je napisao: "Đokovićev Adrija tur izgleda da je kao žurka. ATP i US open se bore kako da bezbedno prebace tenisere iz hotela u hotel, kako da ih izoluju i testiraju, a vaš najbolji teniser sveta vam šalje ovakve fotografije? Biće interesantno u nedeljama ispred", napisao je Džerald Klefman, a Hordorf je ritvitovao, odnosno podelio sa svojim pratiocima.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija