• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2020

13:09

(VIDEO) ENGLEZI GA PLJUJU,  ALI I VELIČAJU! Vimldon NIJE ZABORAVIO ŠAMPIONA Đokovića! Ponovo je JEO TRAVU!

Tenis

(VIDEO) ENGLEZI GA PLJUJU, ALI I VELIČAJU! Vimldon NIJE ZABORAVIO ŠAMPIONA Đokovića! Ponovo je JEO TRAVU!

Podeli vest

Novak Đoković ove godine neće braniti titulu na Vimbldonu pošto je najprestižniji teniski turnir na svetu otkazan zbog pandemije koronavirusa

Ju Es open je pod znakom pitanja, dok je Rolan Garos pomeren za septembar.

Veliki je to udarac za Engleze koji mnogo drže do tradicije u sportu. Ali, ne žale jer su uplatili novac zarad osiguranja, a ono se konačno isplatilo, Vimbldon će dobiti 114 miliona funti!

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO! Nole otkrio šta je jeo pred finale Vimbldona sa Federerom: Kako je izdržao takav meč!?

(VIDEO) MNOGO NEDOSTAJE NOVAKU! Ovde bi danas bio Đoković da korona ne hara svetom!

 

Foto: ap photo

 

 

Ipak, domaćine kao inavijače i tenisere boli što najbolji teniseri sveta ove sezone neće biti u Londonu. Tako su odlučili napravili zanimljiv snimak sa momentima sa prethodnih turnira, navijača kako tokom karantina ispred kuće igraju tenis...

 

Naravno, nisu zaboravili našeg Novaka Đokovića, podsetili su na tradicuju našeg asa da posle osvajanja najprestižnijeg trofeja - proba travu.

Koja je vaša omiljena tradicija sa Vimbldona?

 

 

Nije na odmet pomenuti, da dok neki napadaju Novaka Đokoviča jer je organizovao Adrija tur, navijači širom planete  su mu zahvalni.

- Nole, hvala ti što si tenisu ponovo udahnuo život.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija