• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2020

23:07

(VIDEO) NOLE OTVORENOG SRCA I DUŠE! Đoković iskreno o suzama, ali i turniru u Crnoj Gori!

Tenis

(VIDEO) NOLE OTVORENOG SRCA I DUŠE! Đoković iskreno o suzama, ali i turniru u Crnoj Gori!

Podeli vest

Šampion Adria tura Dominik Tim zajdeno sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem obratio se javnosti na konferenciji za štampu posle trijumfa u finalu nad Filipom Krajinovićem

Dominik Tim je u finalu Adrija Tura pobedio Filipa Krajinovića sa 2-1 u setovima i postao šampion na Dorćolu

(VIDEO) GRMELO JE OD APLAUZA! Novak sišao na teren, a onda je PUBLIKA pokazala koliko ga voli!

- Uvek je lepo da osvojite trofej ali to nije bio glavni razlog da dođem ovde. Super sam se proveo ovde, bilo je sve u dobre svrhe i mislim da je nivo tenisa takođe bio veoma visok. Veoma sam zahvalan Novaku, njegovoj porodici i timu što su učinili sa se osećamo lepo ovde. Ovaj fast 4 format čini mečeve neizvesnim, jednom pogrešite i u problemu ste. Srećan sam nivoom tenisa koji sam prikazao. Kada imate veliku publiku vi želite i njima da prikažete dobar tenis i ne igrate samo za sebe-  rekao je Tim.

Foto: Starsportphoto

Austrijanac je bio oduševljen srpskom publikom!

- Neverovatno, ovo mi je prvi put u Beogradu i stvarno sam se naježio. Lepo smo proveli vreme i van terena, Novi Beograd, Stari Beograd, detalje nemam za vas, možda će ih biti večeras... Imamo neke planove...- istakao je Tim, a zatim se i Novak se nadovezao:

- Morao sam neke stvari da organizuje kao domaćin a neke stvari su došle spontano. Šteta je što nismo stigli da Dominika i ostale izvedemo na krstarenje. On je naporno radio tokom prethodnih dana, tako da je on Beograd iskusio noću, što takođe nije loše- rekao je Đoković.

Nole je zatim govorio i o održavanju turnira u Crnoj Gori:

- Pokušali smo da obiđemo svaku zemlju iz bivše Jugoslavije, ali novonastala situacija oko koronavirusa otežava organizaciju turnira. Nadao sam se odlasku u Crnu Goru, međutim, to u ovom trenutku nije moguće- istakao je Novak.

A onda je još jednom progovorio o suzama na kraju duela sa Zverevom: 

- Sećanja su se skupila i to su bile suze radosnice- zaključio je prvi reket sveta!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija