• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

21:40

POČEO TIPSAREVIĆEV TURNIR: Mislio sam da će trema proćI!

Tenis

POČEO TIPSAREVIĆEV TURNIR: Mislio sam da će trema proćI!

Podeli vest

Na terenima SC Olimp danas je počeo šestonedeljni teniski spektakl Eastern European championship u organizaciji nekada osmog tenisera sveta Janka Tipsarevića

Iako je kiša pretila da pokvari teniski spektakl, mečevi su, ipak, počeli na vreme, a Tipsarević je izuzetno srećan i ponosan što se na Olimpu igra tenis.

(VIDEO) DA LI PARTIZAN DOBIJA NOVOG ALEKSANDRA MITROVIĆA?! Oglasio se TALENTOVANI fudbaler! Putevi su im slični!

– Mislio sam da će trema proći, ali nažalost ili na sreću, još uvek je prisutna. Manja je zato što su mečevi počeli da se igraju nakon dva i po meseca priprema ovog turnira. Jako mi je drago što su igrači došli i što je nadmetanje počelo. Poenta je da se tenis vraća! Ovaj događaj će trajati veoma dugo, šest nedelja, tako da ćemo određene stvari raditi i postavljati usput. Moram da pohvalim tim koji imamo oko sebe, a koji je fenomenalan. Igrači su željni tenisa, a ja sam presrećan što je Eastern European championship konačno počeo – kazao je Janko Tipsarević.


Filip Krajinović, Dušan Lajović i Damir Džumhur su bili najavljeni da će igrati od ove sedmice, ali zbog umora (Krajinović) I lakše povrede (Lajović i Džumhur), njih dvojica će se turniru priključiti od naredne nedelje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija