• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

08:01

ĐOKOVIĆ PRED HRVATIMA OTVORIO DUŠU! Evo šta Novak stvarno misli o Federeru!

Tenis

ĐOKOVIĆ PRED HRVATIMA OTVORIO DUŠU! Evo šta Novak stvarno misli o Federeru!

Podeli vest

Novak Đoković je u Hrvatskoj, sprema se za nastavak Adria tura, a naš najbolji teniser govorio je o Rodžeru Federeru

Novak misli da će Rodžer igrati još nekoliko godina.

Ništa me ne bi iznenadilo kada je Federer u pitanju. On je verovatno najveći teniser koji je ikada živeo, ikada držao reket. Ljudi često vode debatu ko je najveći svih vremena, uzimajući pritom razne parametre kako bi odlučili ko je najbolji - rekao je Novak za "TV Nova".

Nastavio je u istom ritmu.

Teško je upoređivati generacije. Bjorn Borg je osvojio 11 Grand slemova, a povukao se u 26. godini života. Da je nastavio da igra još pet, deset godina, gde bi mu bio kraj? To su sve stvari koje su sada pod znakom pitanja. Šta bi bilo da nisu igrali s drvenim reketima?

Nastavio je Đoković da priča o Švajcarcu.

- Rodžer je bio otpisan na početku svojih 30-ih godina, pa je nakon toga osvojio još tri, četiri Grend Slema. Nastavlja da niže izvanredne rezultate. Prošle godine smo odigrali istorijsko finale Vimbldona na kojem je bio na jedan udarac od pobede, tako da je sve moguće.

Novak je pohvalio stil velikog rivala.

- On igra s takvom lakoćom i prirodnim talentom kakav tenis nikada nije video. Vrlo je efikasan u svojoj igri, tako da čak i ako fizički ne može nositi se s mlađim igračima, on opet to kompenzuje sa svojom igrom. Ne bi me iznenadilo da ponovno bude u vrhu i sledeće godine - jasan je prvi reket sveta.

Anketa

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iskreno

pre 3 godine

Samo naivni mogu povjerovati da je Novak iskreno izjavio ono što stvarno misli o Federeru.Ovo je izjava za novinare ,a posebno za publiku širom svijeta kako bi kod nje poboljšao svoj rejting ,jer je javna tajna da mu je teško pada što su joj Nadal i naročito Federer omiljeniji od njega.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija