• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

19:55

IMAM JOŠ MNOGO PLANOVA U BUDUĆNOSTI! Tipsarević iskreno o svom turniru!

Tenis

IMAM JOŠ MNOGO PLANOVA U BUDUĆNOSTI! Tipsarević iskreno o svom turniru!

Podeli vest

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da je napravljeno više planova vezanih za turnir "Eastern European Championship"

Turnir je počeo 15. juna i trajaće u narednih pet nedelja na terenima Sportskog centra Olimp.

(FOTO) SRPSKI "BOMBARDER" POTPISAO ZA ŠAMPIONA EVROPE!

- Napravili smo mnogo planova: C, D, E i F ako nešto krene po zlu. Napravili smo rekapitulaciju svega, poslužilo nas je i vreme. Svi igrači su prezadovoljni, imaju sve što im je potrebno za ovaj period od šest nedelja. Ponosan sam na to što se ne pravi razlika između nekoga ko je tipa 30. na svetu kao Filip i onih koji su niže rangirani- rekao je Tipsarević na konferenciji za novinare.


Tipsarević je dodao da je to ambiciozan projekat i da je veliki posao iza, ali i ispred njega i ostalih koji učestvuju u organizaciji turnira.

- Ideja je nastala posle otkazivanja Indijan Velsa. Bio sam stalno u komunikaciji sa partnerima iz Kine koji su nas upozorili da korona nije za potcenjivanje i da ce sigurno doći u Evropu. Razmišljali smo da probamo da napravimo nesto kako bi tenis nastavio da živi iako se otkazuju turniri. Srbija se dobro nosila sa koronom, tako da su momci i devojke iz regiona pristali da igraju tenis. Pretpostavka je bila, da ako ne bude drugog talasa, krene i avio prevoz tako da su se priključili i ostali kako bi imali što više mečeva pred nastavak sezone. Prva nedelja takmičenja je bila uspešna, bio je mali broj otkaza što je normalno- naveo je Tipsarević.

On je zahvalio sponzorima koji su "deo priče" i igračima koji su se odazvali. Filip Krajinović je rekao da su od njega velika očekivanja.

- Kao i uvek, očekivanja od mene su velika. Iza mene je prelep vikend kod Novaka Đokovića na Adria Tour-u, tako da ulazim spreman za Jankov turnir. Srećan sam što su se svi odazvali. Janko je moj trener, tako da će imati pritisak i on, ali i ja jer igram u klubu gde treniram- kazao je Krajinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija