• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

22.06.2020

22:02

AMERI RUŠE ĐOKOVIĆA PREKO BUGARINA! Dimitrov doneo koronu iz SAD, pa smestio Novaku: Odbio da se testira, tražio da igra i napravio HAOS!

Tenis

AMERI RUŠE ĐOKOVIĆA PREKO BUGARINA! Dimitrov doneo koronu iz SAD, pa smestio Novaku: Odbio da se testira, tražio da igra i napravio HAOS!

Podeli vest

Kakav obrt... Grigor Dimitrov teniser koji je tokom Adria tura objavio da je zaražen koronom virus je doneo iz SAD

Kako Informer saznaje, sumnja se da je virus doneo iz SAD jer kad je došao u Beograd pitao je da li su obavezne maske i šta se dešava. Niko to nije pitao, ni Tim ni Zverev, on je poveo polemiku.

Kada su došli u Beograd, svi su išli u Skadarliju na večeru, on nije bio sa Novakom, Timom i Zverevim. Posle Beograda je otišao u Bugarsku, ko zna gde je i sa kim bio i šta je radio, pa je došao u Zadar.

U Hrvatskoj je osećao dva dana simptome, malaksalost, slabost, a nikom ništa nije govorio. Kad su ga pitali da li želiš da se testiraš on je dva puta odbio testiranje. Sve vreme je ćutao i pravio se da je sve u redu. Izbegavao je sve medijske obaveze i kukao kako ga boli ruka i lakat.

Dimitrov je već u subotu u Zadru bio loše i zamenio ga je Serdarušić, ali je rekao da je to privremeno i da daje šansu mlađem igraču. Potom je govorio Novaku da hoće da igra u nedelju protiv njega i da mu nije ništa.

Foto: Starsportphoto

Grigorov menadžer je tada rekao da ne dolazi u obzir jer se oseća loše i nabavio je avion privatni i otišli su za Monte Karlo. Nekoliko sati kasnije, a pola sata pred finale, objavljuje da je pozitivan. Kada su ga pitali što to sada radi, njegov menadžer rekao da tu nema šta, da nema spora, da to mora tako i da Dimitrov to želi.

Hrvatski epidemilozi su tražili Grigorovu zdravstvenu dokumentaciju o pozitivnom rezultatu da bi postupali po preporukama. Hrvati su tražili da se ponovi test i izjavu Grigora usmeno ili pismeno sa kim je sve boravio van teniskog centra da bi mogli da isprate te ostale ljude, ali on nije želeo da pošalje, kao ni njegov menadžer. 

Hrvati su insistirali da Grigor pošalje i dokaz da je pozitivan, ali njegov menadžer je rekao da se pismeno pošalje zahtev, pa su usred noći lekari iz Zadra to slali. Do sada dokaz nije stigao, pa je ostala samo njegova reč. Da li on ima koronu ili ne niko ne zna. Maksimalno se nedogovorno ponašao.

Iza Bugarina stoje jake menadžerske agencije koje su iz SAD. To nije slučajnost, on postiže loše rezultate u poslednje vreme i zavisi samo od sponzorskih ugovora sa menadžerskim agencijama i kompanijama, jedan od njih je i Nike. To se sve dešava u vreme kada Adrija tur dominira po gledanosti na Tennis chanelu, Eurosportu i svim kanalima širom sveta. U istovreme se održava turnir u Nici Patrika Murtagluao, u Americi više turnira. Oni se svi bore za socijalnu distancu, da nema publike, ali njih svakako niko ne gleda.

Foto: Mario Ćužić / HTS

Svi su upirali prstom u njih i govorili "O čemu se radi, kako Novak može da pravi spektakl sa publikom i ne krši zakon, a vi ne možete?". I onda je tu Novakov turnir konkurencija, ne bi bilo čudno da je neko ovo namerno uradio sa Dimitrovim da bi se uništio Novak iz milion razloga, zbog novca, zbog ATP-a oko podele novca slabije rangiranim teniserima i Ju-Es opena.

Mnogi ne znaju, ali Novak se sve vreme snažno bori za nižerangirane igrače. Takođe, Ju-Es open je odbio da uvede kvalifikacije i gomila igrača je u ozbiljnom problemu.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 3 godine

Bugarin , cudna sorta !!! Al' neverovatno da su svi isti, u genima je prevrtljivost, neiskrenost, smutljivost !!!

mickey71

pre 3 godine

Bugari su nam uvek kroz historiju "zabijali noz u ledja" i priznali su laznu drzavu Kosovo. Toliko o "nasoj braci" Bugarima

Ljube

pre 3 godine

Pusti Srbine Bugare ...sta je sa nasim " naivnim " Srbinom ,izvinjavam se Jugoslovenom Djokovicem ....sad zna da je politika "ku*va " .

Dragan

pre 3 godine

Neko to od gore vidi sve i ne zaboravlja. Novaku najiskrenije želje da što pre pregrmi infakciju. A ovom jadniku više ni ruku da ne pruži.

mirjana

pre 3 godine

A zasto zlobni i pokvareni?Pa istorija sama kaze ko su Bugari.Mamin pokrov bi prodali za novac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak
Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak

Lekarsko veštačenje Miroslava Mike Aleksića, koje je trebalo da utvrdi njegovu procesnu sposobnost, dostavljeno je Višem sudu u Beogradu nakon zahteva sudskog veća zbog čestih odgoda ročišta uz objašnjenje da je vlasnik škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole, u lošem zdravstvenom stanju.

01.05.2024

08:02

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15