• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

14:12

NOLETOVA PRVA IZJAVA POSLE SAZNANJA DA JE POZITIVAN! Evo šta sad čeka Đokovića!

Tenis

NOLETOVA PRVA IZJAVA POSLE SAZNANJA DA JE POZITIVAN! Evo šta sad čeka Đokovića!

Podeli vest

Novak Đoković ima koronavirus... Naš najbolji teniser se oglasio i otkrio je šta ga dalje očekuje u borbi sa virusom

- Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera - rekao je Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

- Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.

Nole je istakao da mu je mnogo žao.

Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za pet dana - zaključio je Đoković.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bole

pre 3 godine

A oni sa zurke pred neki dan, sad ce da opletu po nasem Noletu da je zarazio Hrvatsku i unistio im sezonu....

Marcco

pre 3 godine

Nema problema... neka mu Jelena skuva neko korenje i imunitet ima da skoći u nebesa. Korona će da zažali što je bila drska i bezobrazna.

Marcco

pre 3 godine

Puna im usta bila i njemu i Jeleni, kako bi oni sa koronom... pa sad da vidimo.

Nesa

pre 3 godine

Drz se NOLE ljudino. Sve sto dodje to i prodje. A dzukele i dalje ostaju to sto jesu, i dalje ce da kevcu.

zoki

pre 3 godine

Ona sto svira klavir moze odma da mu pomogne a i meni : - )))

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija