• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2020

14:49

NIKAD JAČA ODBRANA ZA NOLETA! Ove reči zvone: Svi su hteli delić njega, kidisali su da ga zagrle, kako se sve brzo zaboravi?

Tenis

NIKAD JAČA ODBRANA ZA NOLETA! Ove reči zvone: Svi su hteli delić njega, kidisali su da ga zagrle, kako se sve brzo zaboravi?

Podeli vest

Udari na Novaka Đokovića su ogromni... U odbranu našeg asa, jakim rečima stala je portparolka TSS Neda Miletić

- Sada kada je teško zaboravljaju da su proteklih godina (i dana) isti ti u ritmu stampeda kidisali da ga u najmanju ruku zagrle, dotaknu, fotografišu se ili uzmu autogram… Zaboravljaju sav humanitarni rad, sve pobede, ali i to da je svako u svom životu odgovoran za sebe, isključivo sam za sebe. Na žalost, nije nam strano da krivca tražimo u drugome, da krivimo druge za naše greške, naše postupke - piše vrlo emotivno Neda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Neka se osnaži istina koja je potisnuta" Sada se utrkuju u komentarisanju i osuđivanju… A šta je sa istinom koju preskaču, koju farbaju u tonove trenda ocrnjavanja heroja u kojeg su se do juče kleli. Ne, nama te priče nisu strane, to se iznova ponavlja. Najpre te postave na pijedestal Božanstva, a zatim u trenutku koji ima dve strane priče, ne obazirući se na istinu, samo pređu sa druge strane mreže i sruče rafal. Sada kada je teško zaboravljaju da su proteklih godina (i dana) isti ti u ritmu stampeda kidisali da ga u najmanju ruku zagrle, dotaknu, fotografišu se ili uzmu autogram… Zaboravljaju sav humanitarni rad, sve pobede, ali i to da je svako u svom životu odgovoran za sebe, isključivo sam za sebe. Na žalost, nije nam strano da krivca tražimo u drugome, da krivimo druge za naše greške, naše postupke. Istina je ta da su svi jurišali da budu deo Adria Tour spektakla, pritiskali na sve moguće načine da dođu do ulaznice, da ponovo dotaknu šampiona, uzmu autogram, fotografišu se za instagram, jer jedan je Novak. Za sve je imao strpljenja, vremena, energije, razumevanja, nije išao tom logikom kojom sada svi mašu, da će da se razboli od tih istih koji žele komad njega… a sada osuda. Svi smo isti, pa kad smo isti, onda ne može jedan čovek da nam bude kriv za sve, svi smo krivi i sami smo krivi, jer imali smo izbor i mogućnost, a postupali smo onako kako nam je srce htelo, bacali smo se u zagrljaje jedni drugima, ljubili, što i nije čudo nakon tri meseca strepnje I korona magnovenja. Na ulazu u kompleks Adria Tour su se delile maske, alkohol za dezinfekciju, uputstva o merama socijalne distance su bila na svakom koraku, ali to nije bilo važno nikome, pa ni meni, autoru ovih redova. Ne žalim ni jednog trenutka provedenog u spektaklu koji će nam svima ostati u prelepom sećanju. Svima zelim brzo ozdravljenje. Na kraju ove korona sage stići će pobeda zdravlja, dobrog života, sporta! Ipak se okreće! @djokernole #novakdjokovic

A post shared by neda miletic (@nedamiletic) on Jun 23, 2020 at 10:33am PDT

 

Nastavila je u istom ritmu.

- Istina je ta da su svi jurišali da budu deo Adrija tur spektakla, pritiskali na sve moguće načine da dođu do ulaznice, da ponovo dotaknu šampiona, uzmu autogram, fotografišu se za Instagram, jer jedan je Novak. Za sve je imao strpljenja, vremena, energije, razumevanja, nije išao tom logikom kojom sada svi mašu, da će da se razboli od tih istih koji žele komad njega… a sada osuda.

Ona je istakla da su ljudi sami odgovorni za svoje ponašanje.

- Svi smo isti, pa kad smo isti, onda ne može jedan čovek da nam bude kriv za sve, svi smo krivi i sami smo krivi, jer imali smo izbor i mogućnost, a postupali smo onako kako nam je srce htelo…Na ulazu u kompleks Adrija tura su se delile maske, alkohol za dezinfekciju, uputstva o merama socijalne distance su bila na svakom koraku, ali to nije bilo važno nikome, pa ni meni, autoru ovih redova. Ne žalim ni jednog trenutka provedenog u spektaklu koji će nam svima ostati u prelepom sećanju - priznala je Neda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija