• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

13:15

ZNAM KAKVO SRCE IMA NOVAK! Nole nije pokazivao moć, hteo je da pošalje lepu sliku u svet!

Tenis

ZNAM KAKVO SRCE IMA NOVAK! Nole nije pokazivao moć, hteo je da pošalje lepu sliku u svet!

Podeli vest

Janko Tipsarević nastavlja sa svojim turnirom... Naš bivši teniser stao je na stranu Novaka Đokovića

- Nije mi drago, ali ne volim da sažaljevam nikoga, jer je mene, nakon sedam operacija, najviše nerviralo kada me neko sažaljeva. Krivo mi je jer znam kakvo Novak srce ima, šta je on pokušao da uradi sa Adrija turom - rekao je Tipsarević.

Nastavio je u istom ritmu.

Kritike nisu 100 odsto pravedne jer njegova ideja nije bila ni da finansijski prihoduje, niti iskaljivanje moći, već samo da se pošalje lepa i dobra slika u svet za grad Beograd i državu Srbiju. Desilo se to što se desilo, što i nije moralo, ali jest - poručio je Tipsarević iz studija Prve televizije.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

НОЛЕ ЈЕ БУДАЛА,САМО ВЕЛИКОМ ШАМПИОНУ СЕ ТО,ОБДЕ,НЕСМЕ РЕЋИ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija