• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2020

10:47

MOĆNO JE ZAPUŠIO USTA SVIMA! Francuz zagrmeo: Mnogi su sada srećni, Novak im smeta!

Tenis

MOĆNO JE ZAPUŠIO USTA SVIMA! Francuz zagrmeo: Mnogi su sada srećni, Novak im smeta!

Podeli vest

Francuski teniser Žil Simon ozbiljno je stao u odbranu Novaka Đokovića najboljeg tenisera sveta

- Postoji dosta ljudi koji su veoma srećni da vide oslabljenog Đokovića jer im on smeta. Oni će optužiti Đokovića tako što će reći da je to sve njegova krivica i da bi oni sve to bolje organizovali. To je zato što oni ne žele da to utiče na njihov turnir (US open prim. aut). To nisu trivijalnosti, to se ne dešava slučajno - rekao je Simon za "Tennis Break News".

Nastavio je u istom ritmu.

- Veoma je lepo od njega što je sve svalio na sebe. Teško je proceniti kakve su posledice svega ovoga jer je sve to politika.

Simon je posebno istakao Amerikanca Nou Rubina, koji je iskoristio Adrija tur kako bi napao Novaka oko nekih nepovezanih situacija.

- Prvi talas kritika protiv Đokoviće je bio razotkrivajući. Od kada Noa Rubin dobija celu stranu da uništi Đokovića? To nije prvi slučaj, i onda kažete sebi: 'Apsolutno nam je potrebno mišljenje Noe Rubina' (smeh). Uticaj Amerikanca koji imamo ovde u Francuskoj, Amerikanci takođe imaju kod kuće - ističe Simon, koji nastavlja objašnjava zašto Rubin nije u pravu.

Foto: AP PHOTO

Simon je baš ljut zbog svega.

- Rubin ga je kritikovao jer nije bio na 'Zoom' sastanku. Ali, Đoković je proveo 1.500 sati na telefonu što se svega toga tiče (organizacije US opena prim. aut) a da Rubin to nije ni znao. Rubin ga je optužio da nije bio tu tokom finalne konferencije, a on je o svemu već razgovarao sa svima pre toga.

US open je ove godine, pored ostalog, izbacio kvalifikacije u singlu, a protiv toga se borio srpski teniser, iako od toga ništa ne može da dobije.

- To neće promeniti Novakov život, čak i da se nagradni fond za kvalifikante duplira na poslednjem Grend slemu godine, ali njega i dalje kritikuju (kada kaže da možda neće igrati US open). To što Novak pokušava da promeni dosta toga nervira mnoge ljude, a sada nevrira Teniski savez SAD koji želi da organizuje svoj turnir. Oni pokušavaju da razuvere sve, ali kada ste 'broj 1' i kažete 'Ne, nismo spremni da igramo u ovim uslovima', oni nisu srećni - zaključio je Simon.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija