• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

15:48

TIPSAREVIĆ POTVRDIO! Zaraženi su Hrvat i Bosanac!

Tenis

TIPSAREVIĆ POTVRDIO! Zaraženi su Hrvat i Bosanac!

Podeli vest

Koronavirus pravi problem i na turniru Janka Tipsarevića - "Šampionat Istočne Evrope"

Srpski teniser saopštio je da su dvojica učesnika zaraženi virusom Covid-19. U pitanju su Matej Šabanov iz Hrvatske i Tomislav Brkić iz Bosne i Hercegovine.

IMA LI KRAJA? Korona "pokosila" i turnir Janka Tipsarevića! Otkazani mečevi, teniseri zaraženi...

TIPSAREVIĆ JASAN! Ne otkazujemo turnir, poštujemo propise!

 

- Tokom trajanja turnira nismo imali slučajeve da nam se neko požalio da ima simptome korone. Naravno, zbog sveopšte situacije i pored svih mera bezbednosti koje važe kod nas, svima savetujem da urade test, a obaveza je da bilo ko ako posumnja da je inficiran, to prijavi, prekine da učešće u finalu do dobijanja rezultata i bude u izolaciji -  istakao je Janko Tipsarević.

Takmičenje se održava od 15. juna do 23. jula u Beogradu, ali je sada drugi deo turnira pod znakom pitanja.

- Sada počinju dve ženske nedelje turnira u kojem učestvuju sve devojke koje se apsolutno osećaju zdravo i koje nisu imale kontakt da nekim ko je pozitivan na Covid-19. Što se tiče Brkića i Šabanova, tokom trajanja turnira nije postojala indicija da su inficirani. Po povratku sa turnira pojavili su se simptomi, test je pokazao da su pozitivni. Što se tiče ljudi koji su imali kontakt sa njim tokom boravka u Beogradu - rezultati testa su negativni - istakao je Tipsarević.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija