• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2020

13:30

HRVATU PUKAO FILM, BESAN JE! Novaka napadaju MALI LJUBOMORNI MIŠEVI, NABIJAJU GA NA KRST, IŽIVLJAVAJU SE...

Tenis

HRVATU PUKAO FILM, BESAN JE! Novaka napadaju MALI LJUBOMORNI MIŠEVI, NABIJAJU GA NA KRST, IŽIVLJAVAJU SE...

Podeli vest

Nekadašnji hrvatski košarkaš Dino Rađa objasnio je zašto je podržao Novaka Đokovića posle silnih napada svetskih medija

Srpski teniser je prekida Adrija tura, kao i činjenice da je pozitivan na koronavirus, bio na meti većeg dela javnosti.

RAĐA BRUTALAN, BEZ DLAKE NA JEZIKU! Neverovatna količina SRA*A PO NOVAKU, UDRI IZ SVIH ORUŽJA! Budi dobar pojedi go*no!

SKANDAL NAD SKANDALIMA, BOLESNIK BRUTALNO IZVREĐAO NOVAKA! On je PODVOJENA ličnost, frustriran je....

 

- Prvo, da odmah razjasnim, jer su mi, naravno, rekli da branim prijatelja. Međutim, on i ja smo se sreli jednom u životu, popričali par minuta, slikali se i to je to. Ne branim ga zato što smo prijatelji, nego zato što ga izuzetno poštujem kao sportistu, zbog svega što je napravio, a još više ga poštujem zbog njegovog načina ponašanja - rekao je Rađa za RTS.

Rađa je objavom na Fejsbuk uzburkao strasti, napisao je da je neverovatna količina sra*a po Novaku ovih dana.

 

- Naravno, nije poenta nabiti na krst nekog nepoznatog, nego nekog poznatog. To što se iživljavaju na njemu je u meni izazvalo reakciju koja je sročena u dva minuta i izašla napolje, i onda su "poludeli" - dodao je on.

TENISKI RAT! Bivši Novakov trener poručio Kirjosu da je MIŠ i cinkaroš, brzo je usledio i ODGOVOR!

SKANDAL NAD SKANDALIMA, BOLESNIK BRUTALNO IZVREĐAO NOVAKA! On je PODVOJENA ličnost, frustriran je....

 

Rađa je zamerio svetskim i regionalnim medijima da su u samo nekoliko dana promenili ploču i da je Novak od velikog humaniste postao glavni krivac za sve.

- To je generalno prokletstvo ljudskog roda. Napadaju ga mali miševi koji bi sve dali da budu na njegovom mestu, koji su ljubomorni na njegove uspehe i na sve što on radi. Jednostavno, to je jedna vrsta zločina koju ja nikada neću razumeti i koja je meni nepojmljiva – da se neko veseli tuđoj nesreći. To nije u mom DNK - poručio je Eađa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 3 godine

Bravo Radja u tri recenice si rekao pravu istinu.Napadi na Novaka dolaze od novinarcica koji bi preko imena Novaka zeljeli privuci paznju na sebe i i povecati tiraz i od tenisera pikzibnera koji godinama nemogu dostici niti stoto mesto na ranglisti i gle apsurda za koje Novak organizirao sakupljanje para za njihov zivot.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija