• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

14:07

AMERIKANAC O NOVAKOVIM PLANOVIMA! Da li će Srbin igrati u Njujorku i Parizu?

Tenis

AMERIKANAC O NOVAKOVIM PLANOVIMA! Da li će Srbin igrati u Njujorku i Parizu?

Podeli vest

Džon Mekinro smatra da će Novak Đoković igrati na Ju Es openu i Rolad Garosu, dok nije baš siguran kakvi su planovi Rafaelu Nadalu

Grend slem u Njurjiku igra se od 14. avgusta do 13. septembra, dok je Rolan Garos na programu od 20. septembra do 4. oktobra.

Amerikanci su najavili izuzetno striktne mere zbog koronavirusa. Novak Đoković i Rafael Nadal su već izrazili zabrinutost povodom organizacije turnira i njihovih mera zaštite, a o tome je pričao i  Džon Mekinro.

AUUUUU NOVAK, RAFA I RODŽER ISKULIRALI NIKA! Kirjos opet FRAPIRAO planetu, sad je UDARIO po ATP!

NE BI SMEO O OVOME DA PRIČA! Đoković otkrio samo Srbima, OVO JOŠ NIKO NE ZNA!

 

- Verujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US Openu i Rolan Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i verujem da će izaći na teren da se takmiče kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prete. Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni - kazao je Mekinro koji veruje da će Srbin igrati na oba grend slema.

- Nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US Openu. Ja verujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran. Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svestan da ga je tamo izuzetno teško pobediti, on tamo ne gubi svaki dan. 

 

 

Amerikanc kaže da svašta može da se desi za nekoliko meseci.

- Biće zanimljivo videti kakvu će odluku doneti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih par meseci. Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija