• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2020

14:59

KADA SE ĐOKOVIĆ VRAĆA TRENINZIMA? Jednu stvar želi da uradi pre povratka na teren!

Tenis

KADA SE ĐOKOVIĆ VRAĆA TRENINZIMA? Jednu stvar želi da uradi pre povratka na teren!

Podeli vest

Novak Đoković posle drugog testa potvrdio je da je negativan na koronavirus

Sada je važno da prvi igrač planete što pre uđe u transžni proces, jer je do nastavka sezone ostalo još oko pet i po nedelja.

- Nole će uraditi još jedan test za nekoliko dana i tek tada će odlučiti kada će da trenira. Želi da bude siguran da je sve u redu. Zato treninzi za sada nisu opcija  - prenosi Žurnal reči dobro upućenog izvora.

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ NEGATIVNI NA COVID-19! Najbolji teniser sveta ozdravio!

AMERIKANAC O NOVAKOVIM PLANOVIMA! Da li će Srbin igrati u Njujorku i Parizu?

 

Odmaraće još nekoliko nedelja prvi teniser sveta, najverovatnije u Srbiji.

- Za sada je u planu da ostane u Beogradu. Odlazak u Monte Karlo ili neku drugu lokaciju još nije u planu.

Kada počne da trenira Đoković će okupiti stručni štab. Pozitivni na koronu su bili Goran Ivanišević i Marko Paniki, kondicioni trener, dok  Marijan Vajda i Miljan Amanović, nisu imali simptome virusa.

Đoković još nije obelodanio na kojim turnirima će igrati pošto se sezona nastavi 14. avgusta. Planirani su do kraja godie Ju Es open, Rolan Garos, kao i mastersi u Sinsinatiju, Madridu i Rimu. Žestok raspored.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija