• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2020

09:10

SVI SU MU PODMETALI! Novak se osećao loše kada je saznao da ima koronu!

Tenis

SVI SU MU PODMETALI! Novak se osećao loše kada je saznao da ima koronu!

Podeli vest

Novak Đoković uspeo je da pobedi koronavirus, ali i pritiske stranih medija... Janko Tipsarević otkrio je neke nove detalje

- Adria tur je bio neverovatan događaj. Ako govorimo o samom događaju, ono što su Novak i njegov tim uspeli da organizuju za mesec dana, zaista je neverovatno. Problem je bio u tome što zbog pandemije događaj nije organizovan u pravo vreme - počinje Tipsarević u radio emesiji američkog novinara Krejga Šapira.

Nastavio je u istom ritmu.

- Novak i njegov tim nisu prekršili nijedno pravilo ili zakone. Srbija je bila jedna od zemalja koja je imala najmanje zaraženih virusom.

Janko je otkrio i da se čuo sa Novakom posle objave da je pozitivan na koronavirus.

- Osećao se prilično loše prvih nekoliko dana kada je otkrio da ima koronu. Ali to je verovatno posledica svog psihološkog pritiska sa kojim se suočio. Podmetali su mu i međunarodni i lokalni mediji. U poslednjih pet do sedam dana potpuno je u redu.

Tipsa je govorio i o napadim stranih medija.

Za njega to nije ništa novo. Imao je dosta problema sa tim. Srbi su u poslednjih 20 godina imali dva ili tri rata, a to je ih je u očima vašeg voljenog "CNN"-a i "BBC"-a napravilo lošim momcima. Da su taj turnir organizovale ostale superzvezde, ne bi se prema njima postupalo kao prema Novaku - zaključio je Tipsarević.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Suludi ljudi..tasko podnose neke autoritete u sportu i one koji su bolji od njih. Ali Nole to zna, zivi s njima dugo i zna za jadac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija