• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2020

08:48

PRESTANI DA SE*EŠ, SAMO DRAMIŠ! Španac PONIZIO Amerikanca koji je žestoko vređao Đokovića!

Tenis

PRESTANI DA SE*EŠ, SAMO DRAMIŠ! Španac PONIZIO Amerikanca koji je žestoko vređao Đokovića!

Podeli vest

Špencu Felisijanu Lopez "pukao je film", ne može ni on više da podnese novinara "Njujork Tajmsa" Bena Rotenberga

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedeljama je na udaru svetskih medija, a u vređanju srpskog tenisera prednjači Rotenberg! 

A BILI SU VELIKI PRIJATELJI! Španac opleo po Novaku Đokoviću! Ispade ON gori od svih!

CONGA, KAPA DOLE! Samo se on USUDIO OVO DA KAŽE! Novak sad zna ko su mu PRIJATELJI!

 

Sada se oglasio povodom turnira u Atlani:

- Još jedno mišljenje o tenisu imam u toku pandemije koronavirusa. Voditelji "TennisChannela" imaju istu odgovornost, ako ne i veću, za bezbednost kao organizatori. Nemojte da plaćate prava na nebezbedne turnire! Nemojte da promovišete, pokazujete, slavite nebezbedne događaje kao što su Adria Tour, Atlanta, WTT - napisao je svoje mišljenje ovaj novinar.

 

 

Oglasio se Feliciano Lopez, španski teniser kome je prekipelo što Rotenberg samo "pljuje" po svim teniserima i organizatorima:

JA SAM NIKO I NIŠTA DA KRITIKUJEM ĐOKOVIĆA! Veleobrt, prvo je RAZAPEO Novaka, a sad...

HRVATU PUKAO FILM, BESAN JE! Novaka napadaju MALI LJUBOMORNI MIŠEVI, NABIJAJU GA NA KRST, IŽIVLJAVAJU SE...

 

- Ovacije za još jedan glup tvit! Jednog dana ćeš prestati da se*eš i počećeš da podržavaš sport za koji radiš? Uvek tražiš dramu, zar nisi umoran od toga? Više informacija, a manje mišljenja! -  poručio mu je Lopez, direktor turnira u Madridu.

Rotenberg nije ostao dužan 56. teniseru sveta:

- Novinarstvo je objavljivanje onoga što neko ne želi da bude objavljeno, sve ostalo je odnos sa javnošću. Ne očekujem da teniser (igrač/direktor turnira) koji bira sukob interesa, da o shvati. Umesto toga, pitam ostale novinare koji igrači veruju da "rade za tenis", kada su poslednji put iznervirali nekog?" - citirao je Rotenberg Džordž Orvela i ostao živ.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija