• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2020

11:10

TENISERI SVE JAČE PROTIV US OPENA! Preveliko kockanje, želim da ostanem živ i zdrav!

Tenis

TENISERI SVE JAČE PROTIV US OPENA! Preveliko kockanje, želim da ostanem živ i zdrav!

Podeli vest

US open planiran je da krene krajem avgusta pod posebnim merama, ali sve je više teniseri koji se plaše da odu na ovaj turnir u SAD. Među njima je i Benoa Per

- Pre mesec dana rekao bih da je bolje stanje, kafići su počeli ponovo da se otvaraju, isto tako i restorani, a sada je pomalo katastrofa. Postoje rizici odlaska u SAD. Čak iako odemo tamo je kockanje, mnogo je slučajeva na licu mesta - rekao je Per.

On tvrdi da je sve više nego komplikovano.

- Otići tamo znači rizikovati da budemo kontaminirani. Želim da igram tenis i putujem, to je naša svakodnevnica, ali ako ćemo da rizikujemo sa odlaskom u SAD, pritom poštovati karantin, čini se komplikovani. Na sve to ako igramo US open moramo da žrtvujemo Madrid i Rim. Morate da pronađete letove da biste stigli tamo.

On možda neće ni igrati na US openu

- Čak iako postoji finansijsko ograničenje zbog prekida sezone i potrebe za igranje, u ovom trenutku preferiram da ne igram. Želim da ostanem živ i dobrog zdravlja - zaključio je.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 3 godine

No US open, health comes first. The discussion is ended,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija