• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2020

08:24

OTIMAJU NOVAKU PRVO MESTO! Bruka i sramota! Španci su ZNALI ŠTA SE SPREMA!

Tenis

OTIMAJU NOVAKU PRVO MESTO! Bruka i sramota! Španci su ZNALI ŠTA SE SPREMA!

Podeli vest

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) usvojila je novi sistem bodovanja u nastavku sezone, po kojem će svakom teniseru, ukoliko ostvari slabiji rezultat na turniru ove godine nego prošle, ostati bodovi iz 2019. godine

To praktično znači da je u trci za "broj 1" Rafael Nadal u prednosti u odnosu na Novaka Đokovića, zbog toga jer je Španac imao bolji finiš prošle sezone.

VEĆINA TENISERA IGRA ZBOG NOVCA, ALI NOVAK... Nekadašnji prvi reket sveta JASNO PORUČIO!

TENISKI ZEMLJOTRES! Bruka, Đoković NAJOŠTEĆENIJI! Poznato koliko će BODOVA IZGUBITI Novak i Nadal!

 

Takođe, turniri koji se neće igrati ove godine, zadržaće ovo pravo naredne, 2021. godine. Isti sistem bodovanja biće na primer i na Vimbldonu, gde Novak šta god da uradi ima garantovanih 2000 bodova, jer je osvojio turnir 2019. godine.

Po novom rasporedu ATP, planirano je sedam turnira. Vašington (ATP 500) 14. avgusta, Sinsinati (Masters 1000) 22. avgusta, US Open (Grend slem) 31. avgust, Kicbil (ATP 250) 8. septembar, Madrid (Masters 1000) 13. septembar, Rim (Masters 1000) 20. septembar i Rolan Garos (Grend slem) 30. septembar.

 

 

Ni Đoković ni Nadala neće igrati u Vašingtonu, ni u Kicbilu. Đoković je na mastersu u Sinsinatiju stigao do polufinala i brani 360 bodova, ulaskom u finale zaradio bi još 240, a pobedom još 640, dok Rafael Nadal nije igrao i sigurno će zaraditi bodove.

 

 

U Madridu je Novak u velikoj prednosti. Osvojio je masters prošle godine i šta god da uradi ima zagarantovanih 1000 bodova, dok je Nadal stigao do polufinala i ima zagarantovanih 360 bodova.

BOLESNO, MRZI ĐOKOVIĆA IZ DNA DUŠE! On je SEBIČAN I NEODGOVORAN, mora da ODE! Opet RAFAL PO SRBINU!

IDOL NEMA PRAVO NA GREŠKU! Noletov veliki prijatelj otkrio zašto se SVET OBRUŠIO na Đokovića!

 

U Rimu su igrali finale, gde je Nadal slavio i ima zagarantovanih 1000 bodova, dok Novak ima 600, pa bi osvajanjem bio "na nuli" sa Nadalom. Što se tiče grend slemova Španac i na Rolan Garosu i US Openu ima garantovanih po 2000 bodova. To je za Novaka najveći problem, ima 90 garantovanih na US Openu i 720 na Garosu. Na Završnom turniru su obojica ispali u grupi.

Takođe, nije na odmet pomenuti, španska Marka znala je šta se sprema, bila je na solidnom tragu. Španci su pre nekoliko dana objavili da će doći do promena u bodovanju, ali ne procentualnim gubitkom bodova, nego po principu boljeg rezultata.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 3 godine

Koja je svrha takmicenja ako ce bidovi da se zadrzavaju... u redu je zadrzati bodove za nesto sto se nije igralo ali zastoje omoguceno bilo kome da zadrzi bodove ako ostvari losijibrezultat a igra? Znaci pojavis se na turniru...ispadnes odmah i inas garantovano onoliko bodova koliko ce imati pobednik? U prevodu sto bi se mucio da igras i rizikujes povredu i bilo sta kad imas zagarantovane bodove?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija