• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2020

14:53

NOLE POSETIO "BOSANSKE PIRAMIDE"! Tek što su se strasti stišale, Đoković bi zbog ovoga ponovo mogao da bude na udaru!

Tenis

NOLE POSETIO "BOSANSKE PIRAMIDE"! Tek što su se strasti stišale, Đoković bi zbog ovoga ponovo mogao da bude na udaru!

Podeli vest

Novak Đoković iznenada je stigao u Bosnu i Hercegovinu. Nole je posetio dolinu piramida" u Visokom

Niko nije očekivao ovu posetu... Đoković je u toku dana stigao u BiH u društvu porodice, a njihov domaćin je Semir Osmanagić.

Ova Noletova poseta će verovatno podići buru u svetu... Osmanagić je samozvani istraživač koji je "otkrio piramide“ kod Visokog, odnosno plasirao je teoriju o postojanju "Bosanske piramide Sunca" koja je odbačena u naučnim krugovima piše "Mondo".

On je čak nedavno tokom gostovanja na FACE televiziji izjavio da piramide u Visokom leče koronavirus.  

Koordinator projekta Ajdin Ahmetspahić govorio je o Noletovoj poseti.

- Đoković je više meseci, možda i duže u kontaktu sa dr Semirom Osmanagićem, on je veliki poštovalac njegovog i našeg rada. Već dugo planira posetu piramidama, ona je trebalo da bude i ranije, evo sada se ukazala prilika - rekao je Ahmetspahić za "Mondo".

Pre Novak isto ovo mesto posetio je i Damir Džumhur. Ostaje da se vidi kako će mediji širom sveta regovati na ovu Noletovu posetu.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 3 godine

Bosnjaci su najstariji narod na Svetu, a to im priznaju cak i Srbi! Sto jest, jest - mi smo uvek bili na strani istine. Posto su Bosnjaci najstariji, mi smo im to priznali, i poklonili se Velikim Piramidaama, koje su najstarije svetske gradjevine, koje je podigla ljudska ruka! Velika je cast sto smo komsije, i potomci drevnih Bosnjaka!

zoran

pre 3 godine

Semir Osmanagić je pametan čovek..dokazano..merljivo..i nije samo radio kod Visokog već i na Rtnju u Srbiji..obišao svet više puta kao arheolog i istraživač...naravno da ga ne priznaju jer ih ugrožava pitanjima na koja nemaju odgovor..mnogi ga prate i cene.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija