• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

11:07

HTEO SAM DA UBIJEM NADALA! Rafin prijatelj otkrio zašto je hteo da ZGROMI Španca!

Tenis

HTEO SAM DA UBIJEM NADALA! Rafin prijatelj otkrio zašto je hteo da ZGROMI Španca!

Podeli vest

Nekadašnji argentinski teniser, Huan Monako je pričao kako je upoznao Rafaela Nadala na turniru u Švedskoj 2005. godine, ali i kada ga je veliki prijatelj najviše iznervirao

- Rafa je došao nakon osvajanja Rolan Garosa. Čekao sam da se turnir završi i otišli smo u Španiju kod njega kući. Tamo smo nedelju dana proveli zajedno - kazao je Monako.

Na tom turniru je Nadal veoma lako izašao na kraj sa Monakom, razbio ga je 6-1 6-1.

- Pobedio me je veoma jako! Tada je počeo njegov niz od 80 pobeda bez poraza na šljaci. Bio je tada jedan od mojih najboljih prijatelja, a tada sam video da je spreman da postane "prevelik". Da sam ja osvojio Rolan Garos sa 19. godina, razlog bi bio taj da ću postati zver.

(VIDEO) MEDIJI BRUJE! Preskače US Open!?

PROMENIO PLOČU! Italijan napadao Novaka, sad ga diže u nebesa, OPLEO po Rodžeru i Rafi!

 

Huan Monako je samo jednom uspeo da pobedi Rafaela Nadala, na turniru u Sinsinatiju 2007. godine! U trenutku kada je Argentinac vodio sa 7-6, 4-1, Nadal je odlučio da se povuče zbog povrede.

Huan je smatrao da je Nadal mogao da nastavi meč.

- Hteo sam da ga ubijem! Bio sam veoma ljut što nije završio meč! Imao sam set prednosti i dve brejk lopte u drugom setu, a on je odustao! Bio sam srećan što sam pobedio, ali šta je bilo teško da odigra još jedan gem! Sećam se da je pozvao doktora na 4-1 jer nije mogao da završi meč! Ja sam jedan od njegovih najboljih prijatelja, a želeo sam da ga ubijem!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) MEDIJI BRUJE! Preskače US Open!?
Tenis

(VIDEO) MEDIJI BRUJE! Preskače US Open!?

Već neko vreme se kroz svetske medije provlači informacija o Nadalovom odustajanju od US opena , a kako se Španac još nije zvanično oglasio, glasine o tome da on neće igrati u Sjedinjenim Američkim Državama svakodnevno dobijaju potporu

13.07.2020

18:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija