• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2020

10:50

KIRJOS PONOVO OPLEO PO NOVAKU! Obratio se javnosti, odustao od US OPENA i udario na Srbina!

Tenis

KIRJOS PONOVO OPLEO PO NOVAKU! Obratio se javnosti, odustao od US OPENA i udario na Srbina!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos ponovo je udario na Novaka Đokovića. Ovoga puta to je učinio tokom obraćanja javnosti povodom otkazivanja učešća na US openu

 

- Ove godine neću igrati na US openu. Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona, Artur Ešu. Ali, stojim iza svoj naroda, mojih Australijanaca, kao i iza stotina hiljada Amerikanaca koji su izgubili svoje živote. Ovo je moja odluka - rekao je Kirjos.

(FOTO) DA LI TE JE BAR MALO SRAMOTA?Kirjos nazivao ĐOKOVIĆA GLUPIM jer ne nosi MASKU, a ONDA JE POKAZAO KAKAV JE LICEMER!

Naravno, nije propustio priliku da isproziva kolege.

- Morate se ponašati u interesu drugih. Ne možete igrati na stolu, grabiti novac po Evropi ili pokušati da napravite neku egzibiciju od koje ćete zaraditi 'brzi' novac. To je sebično, mislite na druge – o tome se radi kod ovog virusa. Ne zanima me na kojem se mestu na rang listi nalazite ili koliko novca imate. Ponašajte se odgovorno. Za one koji su se ponašali sebično i kršili pravila, kažem vam srećno. Igrajte na sopstveni rizik, nemam problem s tim - dodao je Australijanac.

Kirjos je očigledno mislio na Novaka Đokovića i njegovu organizaciju Adria tour-a, kao i na učesnike ovog turnira, koji su već bili na meti kritika kontroverznog tenisera iz Australije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Alo bre indijanaca, ko vam je dao novčanu pomoć za vreme požara, pred turnir u Melburnu, ko je dao 1,000.000 eura pomoć Italiji . Ko je dao 1,000.000 eura svojoj Srbiji . Naravno Novak, a koliko si ti dao "svojoj "Australiji . Cuti indijanac ionako ti glava sluzi samo da pravis Ciroki frizuru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija