• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

21:15

TOTALNA IZOLACIJA: Ne mrdamo od HOTELA!

Tenis

TOTALNA IZOLACIJA: Ne mrdamo od HOTELA!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim je pričao pred početak ATP Mastersa Sinsinati, koji se ove godine održava u Njujorku

Ovo takmičenje, kao ni US open, neće biti organizovano na način na koji smo navikli. Navijača nema, a teniseri i teniserke smešteni su u jednom "mehuru" van grada.

(FOTO) AMERIČKI "VUK" PODIGAO GROBARE NA NOGE! Njegov dolazak ZA još jači Partizan! FOTKA potvrđuje sve!

- U hotelu smo, stvarno je lepo. Imam lepu sobu sa balkonom, koja je u Njujorku jako vredna. Denis Novak (austrijski teniser prim. aut) je takođe u hotelu, ali se još nismo videli jer smo juče radili testove i imamo plavu narukvicu. Promeniće se u zelenu boju kada rezultat bude negativan. Tek tada nam je dozvoljeno da nešto radimo. Prvi trening je moguć samo ako smo negativni. Udaljeni smo 30 milja od grada, ne vidimo ga. Aerodrom je bio potpuno prazan. Zatim automobilom do hotela, tamo testiranje, pa do drugog gotela. Tri ili četiri nedelje ćemo biti samo u hotelskom kompleksu- ističe Tim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija