• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2020

12:22

ĐOKOVIĆ PRETI FEDERERU! Rodžer ne spava mirno, uskoro pada Sampras, a onda... ATP lista posle 5 meseci!

Tenis

ĐOKOVIĆ PRETI FEDERERU! Rodžer ne spava mirno, uskoro pada Sampras, a onda... ATP lista posle 5 meseci!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Ðoković vodeći je na najnovijoj ATP listi, koja je danas objavljena posle više od pet meseci pauze zbog korona virusa

Ðoković je prvi na listi sa 10.220 bodova, sledi ga Španac Rafael Nadal (9.850), treći je austrijski teniser Dominik Tim, a četvrtu pozciju zauzima Rodžer Federer iz Švajcarske.

Nastavio je naš as da juri ka rekordu po broju nedelja na vrhu, sada je na 283, a ispred su samo Pit Sampras (286) i Federer (310).

U Top 10 u odnosu na prethodnu listu koja je objavljena 16. marta, nije bilo promena.

Švajcarski teniser Sten Vavrinka napredovao je za dve pozicije i sada je 15. igrač sveta, a u Top 20 desile su se još dve promene.

NOVAČE, BUDI OPREZAN! On se NAOŠTRIO, mogao bi Srbinu da POKVARI PLANOVE u Americi!

SVET OVO NIJE VIDEO OD 1999. GODINE! Amerikance ISPALILI njihovi ljubimci!

 


Rus Karen Hačanov pokvario je plasman za jedno mesto, pa je sada 16. na listi, kao i Kanađanin Denis Šapovalov, koji je sada 17. u poretku.



Svi srpski teniseri iz Top 100 ostali su na istim pozcijama: Dušan Lajović je i dalje 23. tensier sveta, Filip Krajinović je na 32. mestu, Miomir Kemanović drži 47. poziciju, dok je Laslo Ðere 80. na ATP listi.

Napredak za po jedno mesto napravili su Nikola Milojević (144. pozicija) i Danilo Petrović (156), dok je Viktor Troicki pokvario plasman za dve pozcije i sada je 186. na svetu.


 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija