• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2020

07:02

(FOTO) NERVOZNI NOLE SE RAZGOROPADIO! Zgromio Džumhura i poslao poruku rivalima!

Tenis

(FOTO) NERVOZNI NOLE SE RAZGOROPADIO! Zgromio Džumhura i poslao poruku rivalima!

Podeli vest

Gde je stao u subotu posle osvajanja Sinsinatija i 35. mastersa u karijeri, Novak Đoković nastavio je u prvom kolu Ju Es opena

Prvi teniser sveta je na grend slemu u Njujorku u prvom kolu pobedio Damira Džumhura sa 6:1, 6:4, 6:1 posle sat i 58 minuta igre.

Đoković će u drugoj rundi USO igrati protiv Britanca Kajla Edmunda koji je savladao Kazahstanca Aleksandra Bublika u četiri seta 2:6, 7:5, 7:5, 6:0.

(FOTO) VARNIČI U NJUJORKU! Alo, bre! Đoković PROZIVA rivala, NAJAVIO JE ŽALBU!

(VIDEO) SRBIN I BOSANAC PRKOSE AMERIKANCIMA! Đoković i Džumhur napravili ŽURKU U TERETANI!

 

Ekspresno i lako reklo bi se po rezultatu, ali Nole je perfekcionista. Nije naš as bio zadovoljan igrom tokom meča, pa je sebe često kritikovao, ali i bodrio. Takođe, pružio je Džumhur dobru partiju ali ipak nije ništa mogao raspoloženom rivalu s druge strane.

 

Bio je to 24. trijumf srpskog tenisera od početka godine, a ono što je najvažnije, Novak u ovom meču nije pokazao ni najmanji zdravstveni problem.

Tokom Sinsinatija mučio ga je vrat, sada takvih problema nije imao, kretao se besprekorno, stizao je sve loptice, nikada ne biste rekli da je samo u subotu igrao finale sa Milošem Raonićem.

Foto: USA Today

 

 

Prvi set završio je za samo 24 minuta. Novak je napravio brejkove u drugom i četvrtom gemu, posle 5:0 je izgubio gem a potom u narednom iskoristio prvu set loptu.

U drugom je imao malo više problema, zapretio je Džumhur. Gledali smo nekoliko maratonskih gemova, koji su trajali i desetak minuta, u jednom od njih bila su čak 23 poena i šest brejk lopti za Novaka. Ali, nije ih tada  iskoristio. Napravio je brejk u trećem gemu, poveo sa 2:1. Onda je Srbin ušao u raspravu sa sudijom Damijanom Dumusuom, koji nije obavestio igrače o promeni pravila o peškirima i računanju vremena. Novaka je to  izbacilo iz takta, što je Džumhur iskoristio i vratio brejk (2:2). Do kraja seta vidili su žestoku borbu, ali je u devetom gemu naš as napravio brejk i stavio tačku.

Treći set bio je eskpresan. Odmah je napravio brek, pove 2:0, pa 4:1 i iskoristio treću meč loptu.

Foto: AP PHOTO

 

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vodolije treba da se čuvaju lopova, Lav je postao štednjiv, a evo ko ne treba da ulaže novac do kraja godine!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST NENADA LALATOVIĆA O PRIVATNOM ŽIVOTU I POLITICI: Iz svake nevolje sam izlazio jači!

NJEGOVO JE DA PRETI, MOJE JE DA GA NOKAUTIRAM! Veljko Ražnatović spreman za meč sa Kazakovim!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija