• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

08:13

(FOTO) ŠOK I NEVERICA! Srbi isprozivali Amerikance zbog Đokovića, Zverev ne može da veruje!

Tenis

(FOTO) ŠOK I NEVERICA! Srbi isprozivali Amerikance zbog Đokovića, Zverev ne može da veruje!

Podeli vest

Srpski sportisti pružili su podršku Novaku Đokoviću koji je diskvalifikovan sa takmičenja na Ju Es openu

Novak je nenamerno sudiju pogodio lopticom u glavu, a Amerikanci su bili surovi. Novak se nije ni pojavio na konferenciji za medije, ali se oglasio na društvenim mrežama. 

Bogdanu Bogdanoviću i Nemanji Nedoviću sve ovo deluje kao neslana šala.

 

 

 

 

 

- Nakon što je slučajno pogodio sudiju! Smešna odluka! Nole, ostani jak - poručio je Bogdanović.

 

JELENA ĐOKOVIĆ SE OGLASILA POSLE SKANDALA U NJUJORKU! Poslala je Novaku moćnu poruku, ništa mu više nije potrebno!

(VIDEO/FOTO) SRBE NE MOGU DA POBEDE PA KRADU, LAŽU... UKRALI SU ZLATO Ivani i Čaviću, a sada je NEPRAVDA UČINJENA Đokoviću!

 

Oglasio se i hrvatski teniser Borna Ćorić.

- Nisam video šta se desilo jer sam bio na tretmanu ramena. Trener je došao i rekao mi. To je nesrećan događaj. Da je loptica otišla samo pet centimetara levo, ništa od ovog se ne bi desilo. Žao mi je zbog Novaka, ali to su pravila. Nema tu mnogo toga da se doda. Ponavljam, žao mi je, on mi je prijatelj. Očigledno niko nije srećan jer se to dogodilo - rekao je Borna.

Fudbaleri Njegoš Petrović i Srđan Plavšić poručili su "da samo ovako mogu protiv njega".

Šokiran je bio i Aleksandar Zverev.

- Iskreno, malo sam šokiran.To je nesrećan slučaj. Udario je lopticu, udario je tenisku lopticu. Nesreća je što je pogodio linijskog sudiju, posebno mesto na koje je pogodio (vrat, prim. aut). Da, postoji pravilo za takvu situaciju. Mislim da supervizori i ostali samo rade svoje posao. Ali, to je veoma nesrećna situacija za Novaka. Mislim da će biti malo uznemiren zbog ovoga. Da ju je pogodio na drugo mesto, da je loptica otišla negde drugo, pričali bismo o nekoliko centimetara, bio bi dobro. Veoma, veoma nesrećno - rekao je Zverev.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Od sad Nole ubuduce nebi trebao da igra US open a svi njegovi fenovi da bojkotuju ovaj Turnir i to pod hitno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija