• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

18:01

NOVI UDARAC ZA SRBINA! Nemaju nameru da puste Noleta: Đoković dobio još jednu kaznu!

Tenis

NOVI UDARAC ZA SRBINA! Nemaju nameru da puste Noleta: Đoković dobio još jednu kaznu!

Podeli vest

Nije kraj... Kazne za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića nastavljaju da pristižu i dan posle izbacivanja sa US opena

Novinar njujorškog „Tajmsa“, Stjuart Frejzer, objavio je informaciju da je srpski teniser kažnjen i sa dodatnih 10.000 dolara i to, kako se navodi, zbog nesportskog ponašanja.

Neki su otišli korak dalje, pa se čak pojavila i priča da bi Srbin mogao da bude suspendovan i da neko vreme neće igrati tenis.

Đoković je najpre ostao bez svih poena osvojenih u dosadašnjem toku ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva SAD, zatim i bez 250.000 dolara koje je zaradio ove godine u Njujorku, a danas je saznao da će morati da plati još jednu novčanu kaznu.

Verovatno će biti kažnjen i što posle meča nije izašao pred novinare. Teški dani za Noleta...

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 3 godine

Srbi celog Sveta molite se za Novaka. U molitvi šaljemo Novaku energiju novu da ustane iz pepela ko Feniks. Još bolji još jaći. Ovo nema veze sa sportom više. Zato ujedinimo se samo tako pobedjujemo.

Velja

pre 3 godine

Nole je ušao i ostaće u istoriji a ovi što su se okomili na njega mogu ući samo u svoj špajz.

Srecko

pre 3 godine

cekaj malo , to je teren gde igraju najbolji teniseri sveta , tu se udaraju lopte , nisu teniseri tu da paze na sudije i ne koncentrisu se oni na gde su sudije , na sudije treba da pazi organizator i da im obezbedi adekvatne stitnike i zastitu od loptica . Nije to Djokoviceva greska , to je greska i profesionalna nespremnost i sramota organizatora . Neko bi to trebao da im javno medijski nabije na nos . A ova sudija , mislim reklamira alkohol , vidi se kako hoda , izgubljena stpostotna alkoholicarka koju mogu da kupe za sto evra .

Filip

pre 3 godine

10.000 dolara? Mora da se salite? Nole ima tolko para da mu ova sica stalno ispada iz dzepa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija