• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

08:16

(VIDEO/FOTO) OVO JOŠ NISTE VIDELI! Ovako je Ivanišević reagovao kada je Đoković UDARIO sudiju!

Tenis

(VIDEO/FOTO) OVO JOŠ NISTE VIDELI! Ovako je Ivanišević reagovao kada je Đoković UDARIO sudiju!

Podeli vest

Na društvenim mrežama se pojavio novi snimak sa meča između Novaka Đokovića i Pabla Karenja Buste, kada je prvi teniser sveta u finišu prvog seta eliminisan jer je slučajno lunijskog sudiju pogodio lopticom

Ulises Badio, fizioterapeut Novaka Đokovića, kao i trener Goran Ivanišević bili su na tribinama. 

Sada prvi put možemo da vidimo reakciju Ivaniševića nakon što je loptica pogodila sudiju. Čini se da je odmah znao šta čeka Đokovića. 

HRVAT ĆE RAZOČARATI NOVAKA! Nismo ovo očekivali od njega!

OVO SE NIJE DESILO 16 GODINA! Izbacili su Đokovića i prekinuli neverovatnu seriju!

 

Nekadašnji hrvatski teniser je ostao bez teksta. Badio je ustao da vidi šta se dešava, dok je Hrvat ostao skamenjen. Potom se malo pomerio unazad, ali se ubrzo vratio u prvobitan položaj. Bio je vidno nervozan!

Foto: Tanjug/AP

 

Znao je da će to prvog tenisera sveta skupo koštati.

Zbog diskvalifikacije, oduzeće mu se svi poeni koje je zaradio na Ju Es openu i biće novčano kažnjen u skladu sa počinjenim incidentom.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novak Andesilić

pre 3 godine

KAKO JEDAN SUDIJA KOJI JE ZADUŽEN DA PRATI LET LOPTICE, MOŽE DA DOZVOLI DA GA POGODI LOPTICA. JEDINA JE VJEROVATNOĆA DA JE SUDIJA BIO ĆORAV. E SAD SE POSTAVLJA PITANJE: DA LI TAKVA OSOBA MOŽE DA BUDE TENISKI SUDIJA?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija