• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

11:16

GURU PEPE IMAZ PROGOVORIO O NOVAKU! Pokazao je da NIJE BOG i da je GREŠAN kao svi! Bio je pod pritiskom!

Tenis

GURU PEPE IMAZ PROGOVORIO O NOVAKU! Pokazao je da NIJE BOG i da je GREŠAN kao svi! Bio je pod pritiskom!

Podeli vest

Diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa Ju Es opena prokomentarisao je i Pepe Imaz, čuveni "lajf kouč“

Novak je eliminisan jer je slučajno udario sudiju lopticom u glavu. Sudije su bile nemilosrdne, nije prvi teniser sveta uspeo da im promeni mišljenje

 

(VIDEO/FOTO) OVO JOŠ NISTE VIDELI! Ovako je Ivanišević reagovao kada je Đoković UDARIO sudiju!

JEDVA SU DOČEKALI! Napad na Novaka iz Engleske, Rusedski deli lekcije!

 

Španac kaže da je Srbin osećao pritisak da osvoji Ju Es open.

- Gledao sam meč, a onda sam se zabrinuo. Čuo sam neko gušenje, ali se nije videlo šta se tačno dešava. A kada je sve bilo jasno pomislio sam odmah kako nervi, tenzija mogu da te nadvladaju da učiniš ovakvu grešku. Đoković je osećao pritisak da osvoji US open pošto u Njujorku nisu bili  Rodžer Federer i Rafael Nadal. Hteo to ili ne, takve stvari opterećuju. Tri ili četiri minuta pre incidenta videlo se da mu nije dobro na terenu i bes na licu. Novak želi titulu pošto je blizu onoga što je sanjao čitav život. To ga je i nateralo da napravi grešku koja će mu, verujem mnogo pomoći u budućnosti -  kazao je Španac za Kadenu Ser.

Foto: Tanjug/AP

 

Imaz smatra da su Đokoviću sada potrebni ir i podrška ne bi li savladao "demone".

- Njemu sada treba malo vremena. Dobro je što Nole oseća podršku naroda koji je uz njega čini se više nego ikada. On je odgovoran za incidenti mora sa time da se izbori, a najbolje što možemo da uradimo za njega je da mu pružamo podršku. Ovakve stvari imaju koren u detinjstvu. Kada pobedite, sledi vam nagrada, a kada izgubite ništa. I tu dođe do ljutnje. Svi igrači treniraju taktičke stvari, forhend, bekend, servis... Ali malo ih trenira mentalnu stranu.Svi prave greške na meču, ali kada ih vežete više onda dođe do ovakvog mentalnog stanja. Takođe, ovaj incident će pomoći ljudima da ne vide u teniskim igračima predmete obožavanja. Novak je ovim pokazao da nije Bog i da je grešan kao svi, da je to što jeste i da ima jedinstvenu personu. Ne možemo želeti da budemo Nole, Rodžer ili Rafa...

Šta je Borna Ćorić rekao o Novaku Đokoviću pročitajte OVDE.

Stric Rafaela Nadala pričao je o Novaku Đokoviću, a to možete da pročitate OVDE.

 

Imaz je upitan i za stanje uma Nika Kirjosa, koji traži razlog da potkači Novaka Đokovića.

- Ako osobi treba pomoći, najviše pažnje moramo usmeriti na to zašto on radi takve stvari. Možda Kirjos ovo radi ne bi li privukao pažnju i ima takvu ličnost koja se oseća sigurno ako se priča o njoj. Ne znam ga lično, ali ako bi tražio, pomogao bih mu - zaključio je Španac. 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija