• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2020

07:15

AMERIKANCI NAZVALI ĐOKOVIĆA MAGARCEM U SPORTU! Skandalozno pljuvanje po najboljem teniseru sveta!

Tenis

AMERIKANCI NAZVALI ĐOKOVIĆA MAGARCEM U SPORTU! Skandalozno pljuvanje po najboljem teniseru sveta!

Podeli vest

Poznati američki sajt "The daily beast" objavio je novi tekst sa naslovom "Novak Đoković, najveći magarac u svetu sporta" i tako šokirali sportsku javnost

- Novak Đoković je najveći magarac u istoriji profesionalnog sporta - naslov je teksta na pomenutom sajtu, kojim jasno daje do znanja o kakvom se novinarstvu radi (neko sa iole malo kulture, ne bi sebi dozvolio da napiše navedenu rečicu, a ne da je stavi u naslov), pa onda i ne čudi ono što se u tekstu može pročitati.

AMERI, ŠTA NIJE U REDU SA VAMA? US OPEN JE VRAĆA NA NAJBITNIJE MEČEVE! Žena koju je Novak pogodio ponovo na terenu!

Autor je navodno voleo Novaka, ali je promenio mišljenje najpre zbog Đokovićevog stava oko vakcine protiv koronavirusa, uz podsećanje kako je naš as imao gurua Pepea Imaza godinu i po dana i za to vreme osvojio "nula grend slemova", a onda i zbog njegovog veganskog načina života. Na udar onda dolazi organizacija Adria tura i priča kako teniseri bez majica plešu u noćnim klubovima, a posle bivaju zaraženi koronom. Tu možda dolazimo i do ključnog problema, odnosno odluke da Đoković osnuje Udruženje profesionalnih tenisera i objavi "rat" ATP turu, koje nazivaju "nekom vrstom organizacije za zaštitu muških prava tenisera, jer teniserke nisu zaslužile da zarađuju isto novca koliko i teniseri".

Foto: printscreen

Poseban osvrt naravno ide na US open i "slučajno ispucavanje loptice u linijskog sudiju", koji je rezultovao kaznom za Novaka, ali i "smtrnim pretnjama za sutkinju", što je kako navode u tekstu samo vrh ledenog brega idiotizma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija