• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportklub

11.09.2020

23:10

BESMISLENO JE, IMAJU PIK NA NOVAKA! Hrvat se oglasio i stao na Đokovićevu stranu!

Tenis

BESMISLENO JE, IMAJU PIK NA NOVAKA! Hrvat se oglasio i stao na Đokovićevu stranu!

Podeli vest

Trener našeg Novaka Đokovića, Goran Ivanišević prokomentarisao je diskvalifikaciju Noleta sa US opena

Čitavu situaciju na Artur Eš stadionu pratio je i Đokovićev trener Goran Ivanišević koji je izneo svoje viđenje događaja.

AMERI, ŠTA NIJE U REDU SA VAMA? US OPEN JE VRAĆA NA NAJBITNIJE MEČEVE! Žena koju je Novak pogodio ponovo na terenu!

- Nisam video, ali sam čuo ženu ispod nas kako uzdiše. Odmah sam znao da je to doviđenja. Najtragičnije je bilo što Novak uopšte nije bio ljut kad je izgubio taj gem. Bio je besan kad je na 5:4 propustio tri set lopte. Prvo onaj čelendž. Novak je zastao i pogledao i tek onda je Kareno tražio čelendž. Onda je na 5:5 pao i povredio rame. To su bila dva užasna minuta u kojima se sve pogrešno desilo - kaže Goran za "Sportklub" i nastavlja:

- Jedina njegova greška je što nije pogledao gde izbacuje lopticu. Snimak sam video 3877 puta i ne znam šta da pametno kažem. Generalno sam protiv diskvalifikacija. To je meni besmisleno. Hajde da srušiš sudiju sa stolice, ali ne za ovakve stvari. Ovo je bilo potpuno nenamerno. Smeta mi kad vidim kako pišu da je Novak u ljutini ispucao loptu. Nikakve ljutnje tu nije bilo. Nerviraju me ti napisi. Neko piše da je lopta išla 130 kilometara na sat. Bio sam tamo, oni nisu normalni. Ko li je to računao. To je takva pizdarija, bio sam na metar. Ta gospođa je hvala bogu dobro, ona je bila dobro čim je izašla sa terena. Po mom mišljenju, ona je više bila u šoku nego što ju je bolelo. Da nije mogla da nastavi.. Ne znam, neću grešiti, to samo ona zna - ispričao je Ivanišević.

Foto: Starsportphoto

Goran smatra da se diskvalifikacijom ništa ne postiže.

- Ja nisam objektivan, ali nisu trebali da ga diskvalifikuju. Mogao je da dobije kazneni gem, Kareno bi dobio set i dobro. Šta se postiže sa diskvalifikacijom? OK ako si ljut, okreneš se prema toj osobi i pogodiš je. Ali ovo, bez namere... Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali nisu smeli da ga diskvalifikuju. Malo je bio u svom filmu kada smo došli kući, posle smo razgovarali. Neće mu biti lako, to je ogroman šok koji niko nije očekivao - smatra Goran.

Đoković je u Njujorku ganjao 18. Gren slem u karijeri, a novu priliku imaće već za dve nedelje u Parizu, kada počinje Rolan Garos.

- Novak je rođeni pobednik i on će iz ovoga izaći još jači. Ako osvoji Rolan Garos, a mislim da može, sve ovo će se zaboraviti. Bio je on i pre u teškim situacijama, a ono što mi je krivo jeste što mi se čini da su svi ovo jedva dočekali. Sada vade svaku njegovu izjavu, povezuju sa stvarima iz prošlosti, imaju pik na njega, a ja ne znam zašto je tako. Ljudi su zli i naslađuju se tuđim nevoljama, to je tragično, ali nažalost je tako. Da je lopta otišla centimetar levo ili desno ništa se ne bi dogodilo. To je takva nesreća - zaključio je Ivanišević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija