• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

16:06

(VIDEO) ŠOK SNIMAK! ODRUBILI BI GLAVU Đokoviću, a onda ga pljuju kada uradi ovo!

Tenis

(VIDEO) ŠOK SNIMAK! ODRUBILI BI GLAVU Đokoviću, a onda ga pljuju kada uradi ovo!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković diskvalifikovan je sa Ju Es opena pošto je slučajno lopticom udario linijskog sudiju

Danima je naš as na meti napada svetskih medija, iako Novak nije imao nameru da povredi sudiju Lauru Klark.

Nije mali broj onih koji kažu da je to Novak uradio u naletu besa, a ne ih nehata, kako se zaista desilo, što je moglo i da se vidi tokom meča.

(VIDEO/FOTO) NOVAK UZVRATIO UDARAC POSLE SKANDALA! Po paklenoj vrućini u dva seta slomio Italijana!

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Bivši broj 1 o Novakovom izbacivanju i najvećem svih vremena!

 

Đoković je upisao rutinsku pobedu na startu mastersa u Rimu, o tome čitajte OVDE.

Zbog toga se digla velika prašina u javnosti, a grčki YouTube kanal "Planet 9 Cartoons" napravio je zanimljiv video klip u kome šalje jasnu poruku licemerima.

Foto: reuters

 

Oni su Đokovića predstavili u zatvoru u Tihuani gde verovatno čuvari zamišljaju kako bi raskomadali srpskog tenisera, a onda se uplaše Đokovića kada udari lopticu i pobegnu glavom bez oziira.

Pogledajte!

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

Niste najbolje shvatili... Ova dvojica su mu cimeri. Čuvari bi bili uniformisani. Jedan "kaže" da je mučio žrtvu tako što ju je obesio i isekao, a drugi da je mačetama isekao više ljudi... Onda kada im Djoković "kaže" zašto su njega bacili u ćeliju, oni se u strahu sklone, jer je njegov "zločin" strašniji. Odličan opis licemerja kojim je trenutno Djoković okružen.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija