• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

17:28

STRAŠAN OBRAČUN SRBA NA ŠLJACI! Krajinović blistao, Nole pokazao zašto je NAJBOLJI!

Tenis

STRAŠAN OBRAČUN SRBA NA ŠLJACI! Krajinović blistao, Nole pokazao zašto je NAJBOLJI!

Podeli vest

Strašan meč odigrali su Novak Đoković i Filip Krajinović na turniru u Rimu u osmini finala. Nole je slavio sa 2:0 (7:6,6:3)

Au, kakav meč… Velika borba i strašan obračun Srba na šljaci! Posle dosta muke najbolji teniser sveta je slavio.

NOVAK VAS SMRVI, ON JE OD GUME! Fonjini OTKRIO kako teniseri zovu Đokovića!

SRPSKI DERBI USRED RIMA! Sjajni Krajinović, protiv Đokovića za četvrtfinale!

Filip Krajinović je igrao odlično, pokazao je zube i velika je šteta što je preko puta njega bio baš Novak. Bio je ovo njihov drugi susret, a sada je Đoković uspeo da izjednači skor.

Foto: reuters

U prvom setu se igralo u strašnom ritmu! Sevali su udarci, a Nole je slavio posle mnogo muke. Filip je igrao kao u transu, ali… Nije uspeo u taj-brejku, i kao da ga je to demoralisalo.

U drugom setu je Nole na vreme uzeo brejk i na kraju je rešio pitanje pobednika.

U narednoj rundi igra protiv Kopfer koji je bio bolji od Musetija.

TOK MEČA:

Drugi set

6:3 - KRAJ! Nole je pobedio!

5:3 - Dobra igra Novaka Đokovića, sve je bliži pobedi!

4:3 - Dobri servisi Krajinovića!

4:2 - Nole korača ka pobedi, čini se da rival ostaje bez snage.

3:2 - Neće Filip odustati bez borbe, sačuvao je svoj servis.

3:1 - Novak odlično servira!

2:1 - Brejk! Pao je FIlip, a Đoković je to odmah iskoristio!

1:1 - Lagan servis gem za Noleta!

0:1 - Filip se neće predati bez borbe! Imao je nekoliko sjajnih poteza.

Prvi set

7:6 - Au, kakav tenis! Pucalo je na sve strane. Krajinović je dobro počeo, poveo je, ali je Nole uspeo da slomi i na kraju uzme set.

6:6 - Taj-brejk! Nastavlja se obračun naša dve tenisera!

6:5 -  Nole je nešto lakše rešio ovaj gem u svoju korist!

5:5 - STRAŠAN TENIS! Pršti na terenu! Dve brejk lopte sačuvao je Krajinović i tako ostao u prvom setu!

5:4 - Filip igra odličan tenis, ali... Šteta što je preko puta njega najbolji igrač na svetu.

 

 

4:4 - Sada je i Nole pretio, ali je odličnim servisima Krajinović uspeo da odbije napad.

4:3 - Dobro je igrao Krajinović, pretio je, ali Novak je ponovo bio najbolji kad je bilo najvažnije.

3:3 - Neverovatno igra Filip, posle jednog sjajnog poteza dobio je aplauz od prvog tenisera sveta, na kraju uzima gem sa nulom.

3:2 -Jedan gem u kojem nije bilo brejk lopti, osvaja ga Đoković ovog puta nije imao mnogo problema. Ovo je bio najbrži gem do sada

2:2 - I u ovom gemu smo videli brejk šanse. Sada je prvi teniser sveta došao do prlike da uzme servis rivalu, ali je Krajinović spasio tri brejk lopte. Strašan meč, odigrali su četiri gema, a posla sata su na terenu.

2:1 - Još jedan dug gem, vodili su Srbi veliku borbu i u ovom gemu, na kraju je prvi teniser sveta osvoji gem na svoj servis,mada je Filip opasno pretio. Krajinović pruža odličan otpor najboljem teniseru sveta. Imao je i sada brejk loptu. Posle mnogo muke i razmena, Novak brani servis! 

 

 

1:1 - Novak je uzvratio istom merom! Trajao je ovak gem čak sedam minuta. Imao je prvi teniser sveta 40:15, ali nije se dao Filip, spasao je tri brejk lopte, ali je Đoković na kraju ipak uspeo da slomi otpor zemljaka.

0:1 - Greši Novak na startu i Filip je poveo 40:0 na servis prvog tenisera sveta i došao do tri brejk lopte. Spasio je Đokovič dve brejk lopte ali ne i treću. Filip pravi BREJK!

Počeo je meč u Rimu!

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija