• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2020

17:25

MOGU SAMO DA MU PLJUNU POD PROZOR! Novak iz SRCA: I dalje imam tu glad!

Tenis

MOGU SAMO DA MU PLJUNU POD PROZOR! Novak iz SRCA: I dalje imam tu glad!

Podeli vest

najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Rimu pobedom nad Kasperom rudom u dva seta, 7:5, 6:3!

On je odmah posle ovog sjajnog meča izneo i svoje impresije pred finalni okršaj:

ŠTA MI PRIČAŠ J***TE! Novak URLAO na svoj stručni štab!

- Nedostajali su mi navijači! Nadam se da će ih biti više i na drugim turnirima! To je dobar znak zbog celokuopne Kovid situacije, jer koliko mi se čini ide na bolje! Bilo je teško danas, u drugom setu sam odigrao daleko bolje! Rud je bio na Nadalovoj akademiji i logično je da igra dobro na šljaci. Teško mi je bilo da čitam na startu njegove udarce, ali sam zadovoljan kako sam sve ovo završio danas. I dalje uživam i imam glad za titulama nakon svih ovih godina. Ko god da dođe u finale, biće teško, ali spremiću se- rekao je Novak.

Novak že u finale uksrtiti koplja sa boljim iz duela Denis Šapovalov - Dijego Švarcman!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija