• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

20.09.2020

19:10

MRŽNJA PREMA NOVAKU SE NASTAVLJA! Đoković opomenut nakon plasmana u finale, razlog je SMEŠAN!

Tenis

MRŽNJA PREMA NOVAKU SE NASTAVLJA! Đoković opomenut nakon plasmana u finale, razlog je SMEŠAN!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković dobio je u polufinalnom meču Mastersa u Rimu protiv Norvežanina Kaspera Ruda opomenu za nepristojno ponašanje

Prvi teniser sveta opomenut je u trećem gemu drugog seta, a pre toga je u više navrata bio nezadovoljan sudijskim odlukama i raspravljao se. Đoković je u jednom trenutku opsovao gledajući ka svojoj loži. On je opomenut dve nedelje otkako je izbačen sa Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, kada je slučajno pogodio lopticom u vrat linijskog sudiju.

MOGU SAMO DA MU PLJUNU POD PROZOR! Novak iz SRCA: I dalje imam tu glad!

Tada nije bilo publike, ali je danas na tribinima stadiona Foro Italiko bilo 1.000 navijača, među kojima i mnogo dece. On je u današnjem meču spasio dve set lopte u prvom setu i 10. put se plasirao u finale mastersa u Rimu.

- Ne želim to da radim, ali kada mi dođe, dogodi se. Tako se ja, pretpostavljam, oslobadjam besa. To definitivno nije najbolja poruka, posebno jer me gledaju mladi teniseri. Ne ohrabrujem takvo ponašanje, definitivno- rekao je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 3 godine

Nole jeste naš ponos i OK je da ga podržavamo ali budimo realni, opomenu nije dobio jer ga mrze nego zato što je SOČNO OPSOVAO i to se jasno čulo čak i na TV. Pravila su jasna i dobio je opomenu, ni prvi put a sigurno ni poslednji put, niti je on prvi koji je opomenut niti je poslednji. Ko se nije bavio profesionalnim sportom, ne samo tenisom, ne može ni da zamisli taj nivo uzbuđenja, adrenalina, frustracije, želje za pobedom, besa zbog grešaka ... Zaboravlja se da su oni ipak samo ljudi a ne mašine.

Samo da ga opet ostete i spota

pre 3 godine

Da vidis sad kad mu nameste da je opet pozitivan na koronu, on ili neko iz njegovog tima, ili da se mimoisao u hodniku s nekim zarazenim, samo da bi ga i ovde diskvalifikovali...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija