• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2020

15:52

IZBACILI SU NOVAKA JER NIKO TAMO NIJE MOGAO DA GA POBEDI, AL' POBEDIĆE ON SLEDEĆE GODINE! Vučić nije izdržao da ne kaže Grenelu za nepravdu na US Openu!

Tenis

IZBACILI SU NOVAKA JER NIKO TAMO NIJE MOGAO DA GA POBEDI, AL' POBEDIĆE ON SLEDEĆE GODINE! Vučić nije izdržao da ne kaže Grenelu za nepravdu na US Openu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se, tokom obraćanja nakon sastanka sa specijalnim savetnikom predsednika SAD Ričardom Grenelem i izvršnim direktorom DFC Adamom Bolerom, osvrnuo i na nedavnu diskvalifikaciju najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Ðokovića, sa US Opena

- Mnogo mi je teško palo što su izbacili nepravedno Novaka Đokovića sa onog Ju es opena zato što niko nije mogao da ga pobedi, ali pobediće on tamo i sledeće godine, kao što je pobedio i ove godine. Ali, kao što ste videli, mi se razlikujemu u mnogo čemu, ali moramo da čuvamo prijateljstvo Srbije i Amerike - rekao je predsednik na kraju obraćanja posle sastanka sa Ričardom Grenelom.

SRBIN PIŠE ISTORIJU! Nole "pregazio" idola, sledeći je Federer!

Novak je posle izbacivanja sa US opena pokazao karakter. Pregazio je rivale u Rimu i sigurno da više nego motivisan ide da igra Rolan Garos.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sloba

pre 3 godine

Predsednik se poredi sa novakom a novak nikad nije pomenuo predsednika u vezi bilo čega niti ga je podržao u bilo čemu što je poprilično čudno dok se predsednik bori za srbiju nole ga totalno ignoriše i daje interviju samo izdajniku ivanoviču a patriotima poput informera ni pomoz bog da kaže a kamoli kakav interviju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija