• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2020

18:42

KAKAV ŽREB ZA NOVAKA U PARIZU! Evo ko Đokoviću stoji na putu do novog grend slema!

Tenis

KAKAV ŽREB ZA NOVAKA U PARIZU! Evo ko Đokoviću stoji na putu do novog grend slema!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković i Rafael Nadal ne mogu da igraju pre finala na Rolan Garosu

Prvi teniser sveta stiže u Pariz nakon skandala na Ju Es openu, kada je slučajno udario lopticom linijskog sudiju, ali je diskvalifikovan, ali i nakon što je u Rimu osvojio 36. master su karijeri.

Dobra vest je da je Doninik Tim u delu žreba sa Rafaelom Nadalom, pa protiv Novaka Đokovića ne mogu da igraju pre finala.

SAMO DA NE IZGUBI MOTIVACIJU! Na putu da sruši sve rekorede Noleta može da zaustavi samo JEDNA STVAR!

ĐOKOVIĆ PRETI FEDERERU! Rodžer ne spava mirno, uskoro pada Sampras, a onda... ATP lista posle 5 meseci!

 

Đoković u Partizu prvi meč igra protiv Imera  Mikaela sa kojim još nije igrao. U drugom kolu ga čeka bolji iz duela Bolivijca Huga Delijena i Litvanca Rikardasa Berankisa, a onda bi u trećoj rundi mogao da odmeri snage sa Kristijanom Garinom.

Potom mu je potencijalni rival verovatno Roberto Bautista Agut, dok bi u četvrtfinalu mogao da igra sa Mateom Beretinijem.

U polufinalu bi mogli da vidimo duel sa Danilom Medvedevim ili Stefanosom Cicipasom. Rafael Nadal, koji je drugi nosilac, je s druge strane žreba, kao i Dominik Tim, pa s njima ne može da igra pre finala.

Foto: Reuters

 

 

Dušan Lajović takmičenje počinje protiv Đanluke Mađera, a Filip Krajinović protiv kvalifikanta. Najteži zadatak u prvom kolu od naših imaće Miomir Kecmanovićm, koji se sastaje sa Dijegom Švarcmanom, finalistom Rima. Laslo  Đere neće imati nimalo lak zadatak, pošto mu je protivnik Kevin Anderson.

Šansu da dođe do glavnog žreba ima u petak i Nikola Milojević, koji se u finalu kvalifikacija sastaje sa Leandrom Majerom.

 

JAKE REČI POZNATOG STRUČNJAKA! Novak igra najbolji tenis u životu!

 

RAZBESNEĆE NOVAKA! Teniserima ovo NEĆE BITI DOZVOLJENO na Rolan Garosu!

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija