• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: D. LJ.

25.09.2020

07:31

NOVAK NIJE FAVORIT NA ROLAN GAROSU! Bukmejkeri PREDNOST dali Rafaelu Nadalu!

Tenis

NOVAK NIJE FAVORIT NA ROLAN GAROSU! Bukmejkeri PREDNOST dali Rafaelu Nadalu!

Podeli vest

Kladionice najveće šanse na predstojećem Rolan Garosu daju Špancu Rafaelu Nadalu (2,00), dok skoro jednake izglede za trijumf imaju Novak Đoković (3,50) i Dominik Tim (3,80)


Novak Đoković nije favorit za osvajanje Rolan Garosa, veruju kladionice! Bukmejkeri najveće šanse da podigne trofej u Bulonjskoj šumi daju Rafaelu Nadalu (2), dok su iza njega Novak Đoković (3,50) i aktuelni pobednik Ju-Es opena Dominik Tim (3,80).

Nadal: Moram da budem
mnogo bolji nego u Rimu


Rafael Nadal je svestan da u Pariz ne dolazi u najboljoj formi i da će morati mnogo toga da popravi u svojoj igri ukoliko želi 13. put da slavi na Rolan Garosu.
- Ovo je posebna i nepredvidiva godina. U Rimu sam neke stvari radio dobro, neke loše. Borio sam se, ali kada izgubite nekoliko servis gemova, ne možete da očekujete da ćete dobiti meč. Nešto moram da popravim i znam kako to da uradim. Nastaviću da radim i treniram kako bih se spremio za Rolan Garos. Ako budem igrao na visokom nivou, svakako da sam kandidat za trofej - kaže Nadal.


Turnir u Parizu biće odigran od 27. septembra do 11. oktobra. To što Đoković nije glavni favorit u Parizu nije toliko iznenađenje, jer je "bik sa Majorke" čak 12 puta osvajao Rolan Garos, ali malo ko je očekivao da se skoro iste šanse kao Noletu daju i Timu.


Nejasna matematika

Tako misli i nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

- Normalno je da Nadal bude najveći favorit za osvajanje i to nije sporno, ali da Đoković i Tim budu jednaki u trci... Ta matematika mi baš i nije jasna. Verovatno su se vodili time što je Dominik osvojio poslednji grend slem, pa je zbog toga izjednačen sa Novakom - ističe Obradović za Informer.


Teniski stručnjak nije siguran da će u finalu doći do susreta između Đokovića i Nadala, koji je u Rimu poražen u četvrtfinalu od Dijega Švarcmana sa 2:0 (6:2, 7:5).

KAKAV ŽREB ZA NOVAKA U PARIZU! Evo ko Đokoviću stoji na putu do novog grend slema!

ŠOKIRAĆE VAS VILANDER! Poručio Nadalu DA SE MOLI, a evo šta kaže o Đokoviću!

Foto: Reuters

 

KVOTE ZA OSVAJANJE ROLAN GAROSA

Rafael Nadal 2
Novak Đoković 3,50
Dominik Tim 3,80
Stefanos Cicipas 20
Aleksander Zverev 25
Danil Medvedev 25
Stan Vavrinka 35
Mateo Beretini 50
Dijego Švarcman 50
Feliks-Ože Alisijem 60
* Izvor: Kladionica "Mozzart bet"
 

- Ukoliko dođe do finala Đoković - Nadal, dajem prednost Novaku, i to samo zato što je naš. Mislim da je u ovom trenutku najspremniji igrač na turu. Rafa je imao velikih problema u Rimu, izgubio je od Švarcmana u dva seta i to je definitivno pokazatelj da nije spreman. Ne bih se iznenadio ukoliko Nadal i ne stigne do finala - poručuje Obradović.

Navikao na nepravdu


Čovek koji je Srbiju vodio do titule u Dejvis kupu 2010. godine očekuje čudan Rolan Garos i da se mnogi favoriti "okliznu" već u prvoj nedelji takmičenja.

- Mislim da će biti čudan turnir u Parizu, baš kao što je bio i Ju-Es open. Amerikanci su doprineli onom nespretnom situacijom oko Đokovića, kada je diskvalifikovan, a ne znam šta da očekujem od Francuza. Siguran sam da je Novak navikao na nepravdu i provokacije, jer to traje već godinama. Umesto da mu se na Zapadu dive, oni mu zavide, a to je samo zato što imaju kompleks niže vrednosti - zaključuje Bogdan Obradović.

RAZBESNEĆE NOVAKA! Teniserima ovo NEĆE BITI DOZVOLJENO na Rolan Garosu!

SAMO DA NE IZGUBI MOTIVACIJU! Na putu da sruši sve rekorede Noleta može da zaustavi samo JEDNA STVAR!



Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija