• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

07:46

(VIDEO/FOTO) UĆUTKUJU I CENZURIŠU NOVAKA JER GOVORI ISTINU! Reći će sva vaša sra*a! Navijači besni!

Tenis

(VIDEO/FOTO) UĆUTKUJU I CENZURIŠU NOVAKA JER GOVORI ISTINU! Reći će sva vaša sra*a! Navijači besni!

Podeli vest

Konferencija za medije Novaka Đokovića pred prvi meč na Rolan Garosu izazvala je pažnju javnosti, jer je obraćanje srpskog tenisera prekinuto je posle pet minuta

Konferencija je okončana nakon druge "opomene" novinaru koji je postavio pitanje Đokoviću. Naš teniser se na krqaju čak izvinjavao zbog toga što su mu zabranili da odgovori.

Đokovć je u trenutku prekida pričao o lošoj organizaciji i testiranju na koronavirus, pa su izgleda organizatori hteli da ga ućutkaju. 

Voleo bih da su oni koji su bili pozitivni na testu - potom, 24 sata kasnije, još jednom bili testirani, kako bi se utvrdilo da li je ono bilo 'lažno pozitivan' rezultat, ili stvarno pozitivan. Ako je dvaput bio pozitivan rezultat, onda bi, naravno, trebalo da takav igrač bude van turnira, ali ako je u pitanju lažno pozitivan provobitni rezultat, trebalo bi mu dozvoliti da igra - rekao je Đoković, a organizatoru su vrlo brzo nakon toga prekinuli konferenciju. 

Foto: Reuters

 

Đoković se čak na kraju i izvinio novinarima, ostavivši začuđen izraz lica zbog završetka konferencije, a na internetu je bilo brojnih komentara kao podrška najboljem teniseru sveta. Novakovi navijači su besni, na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari. Jedni su Đokovića branili zbog toga što je bio cenzurisan, drugi su ga napadali kao organizatora Adria Toura na kojem su se on i drugi teniseri zarazili korona virusom.

Sada će Đoković morati da osvoji Rolan Garos - napisao je neko.

- Da li je ovo moguće? Rolan Garos je još jedan grend slem u nizu koji je sprdnja. Još jedan razlog zašto je PTPA organizacija potrebna. Sramite se svi na Rolan Garosu - glasio je jedan komentar, dok je drugi bio još zanimljiviji

- Obožavam ovog momka. On će jasno istaći sva vaša sr**a i posle toga osvojiti turnir!

 

 

 

 

Bilo je i negativnih komentara.

- Ne uzimam za ozbiljno ono što Đoković govori posle fijaska na Adria Touru. Sada on govori da ne treba poštovati pravila francuskih vlasti, on samo radi ono što njemu odgovara. Smešno - bio je jedan komenta uperen protiv Srbina.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija