• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

13:02

NOVAKA IZBACILI IZ TRKE! Ko je GOAT? Isus Hrist! Volim Rafu, a Rodžer je Rodžer!

Tenis

NOVAKA IZBACILI IZ TRKE! Ko je GOAT? Isus Hrist! Volim Rafu, a Rodžer je Rodžer!

Podeli vest

Američka teniserka Serena Vilijams posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa nad sunarodnicom Kristi En govorila je popularnosti

Njeno finale prošle godine na US openu protiv Naomi Osake gledalo je više ljudi nego finale ove godine između Dominika Tima i Saše Zvereva.

Na pitanje "da li će neko moći da izgradi toliki brend kada se penzionišu ona, Rodžer i Rafa", Amerikanka je rekla:

Foto: ap photo/tanjug

 

- Mislim da je izgradnja brenda poprilično autentična. Morate da budete autentični. Kupci, ljudi, mediji, pa čak i prijatelji i porodica će videti ako nešto nije stvarno. Ako ste iskreni, ako stvarno volite nešto... Mislim da su to ključne stvari ako želite da izgradite svoj brend - odgovorila je Vilijams.

Jedno pitanje se odnosilo na GOAT (najveći svih vremena) trku u muškom tenisu. Pitali su je koliki  uticaj na GOAT trku će imati to ukoli Nadal osvojio Rorlan Garos i stigne Federera po broju Grend slem titula sa 20. Izglrda da su Novaka Đokovića izbacili iz trke.

Foto: ap photo/tanjug

 

- Da... Ne znam. Ne volim da pričam o trci za najvećeg. Znate, za mene je najveći - i uvek će biti najveći - Isus Hrist. To je sve što ću reći - rekla je Serena, koja je inače Jehovin svedok.

- Ja sam, poznato je, veliki obožavaljac Rafe. Oduvek sam bila. Mislim da ne možete tako porediti dvoje takvih veličina. Rodžer... On je Rodžer, mislim da to govori dovoljno.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija