• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

17:47

(VIDEO) IGRA MAČKE I MIŠA NA ROLAN GAROSU! Rafa, gledaš li ovo!? Novak DOMINANTNO do narednog kola!

Tenis

(VIDEO) IGRA MAČKE I MIŠA NA ROLAN GAROSU! Rafa, gledaš li ovo!? Novak DOMINANTNO do narednog kola!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad Šveđaninom Mikaelom Imerom sa 3:0, po setovima 6:0, 6:2, 6:3

Đokovića u drugom kolu čeka Rikardasa Berankisa koji je pobedio Uga Delijena.

Novak je bez mnogo još jednom pokazao svetu da je u ovom trenutku najdominatniji igrač na planeti! Mikael Imer je dao sve od sebe na startu Rolan Garosa, međutim, protiv ovakvog Novaka se jednostavno ne može!

Foto: tanjug/ap photo

 

Pregršt atraktivnih poteza u režiji našeg tenisera i na kraju ubedljiv trijumf od 3:0 za plasman u naredno kolo!

Đoković je prvi set dobio za samo 21 minut. Na terenu je bio samo jedan čovek, Novak nejakom rivalu nije dozvolio niti jedan jedini gem. Imer nije znao šta ga je snašlo.

Foto: tanjug/ap photo

 

Drugi set je delovao malo ozbiljnije. Imer je pružio nešto jači otpor. Uspeo je da se drži do 2:2. Nole je tada ubacio u brzinu, i sa dva brejka došao do 6:2.

 

Ni tokom trećeg dela igre ništa se bitno nije promenilo na terenu što se odnosa snaga tiče. Šveđanin je nekako odolevao do 3:3, a on da je prvi teniset sveta nakon što je izgubio servis gem uzvratio ribrejkom, napravio još jedan brejk i stavio tačku na meč posle sat i 30 minuta igre. 

Foto: tanjug/ap photo

 

 

 

 

TOK MEČA
 

ĐOKOVIĆ - IMER 6:0, 6:2, 6:3

Treći set:

6:3 - Brejk, set i meč! Kraj, Novak posle sat i 39 minuta igre koristi meč loptu za ubedljivu pobedu.

4:3 - Kao što smo i najavili. Đoković uzvraća ribrejkom, ponovo vodi i sada će verovatno vrlo brtzo staviti tačku na duel.

3:3 - Ne da se Šveđanin. Đoković je malo zakočio, pa njegov rival pravi brejk, opet je izjednačenje. Nema razloga za brigu, videli smo da je dovoljno da Novak samo malo ubaci u brzinu i tu je novi brejk.

 

 

 

2:1 - Đoković pravi novi brejk i vodi sa 2:1! Rutinskom igrom Novak ide ka trijumfu.

1:1 - Šveđanin pruža otpor na startu trećeg seta, izjednačeno je.

Drugi set:

 

 

6:2 - Ubedljiva igra našeg asa koji je na korak od osvajanja drugog seta! Na svoj servis stavlja tačku na drugi set.

3:2 Za razliku od prvog seta u nastavku igre viđena je nešto neizvesnija borba, pa je Novak tek sredinom drugog dela napravio brejk za prednost. Kratko je trajala radost Imera posle brejka

2:2 - Opa! Iznenađenje. Posle katastrpofalnog prvog seta Šveđanin uzima Novaku servis gem.

 

0:1 - I Imer dolazi do prvog osvojenog gema na startu drugog seta!

Prvi set:

 

 

6:0 - Kraj prvog seta posle samo 20 minuta igre. Kakva predstava nemilosrdnog Novaka,

5:0 - Đoković je potvrdio brejk, pa napravio još jedan, treći u nizu. Imer ne zna šta ga je snašlo, trema, prvi teniser sveta i Centralni teren učinili su svoje.

3:0 - Đoković opet uzima rivalu servis gem, dolazi do novog brejka i velike prednosti protiv Šveđanina. Biće ovo ekspresan duel ako je suditi po startu.

1:0 - Prvi teniser sveta meč otvara laganim brejkom. 

 

- U Parizu pada kiša, alo to ne utiče na Novaka. Centralni teren dobio je  krov, nakon što je stadion renoviran.

- Laura Zigemund je dobila prvi set 7:5 protiv Kristine Mladenović i odmah nakon tog susreta, na redu će biti Đoković i Mikael Imer.

- Nole je u nedoumici pred meč, koju kombinaciju da izabere?

 

Foto: Instagram

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija