• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

14:52

MOLIŠ SE BOGU PROTIV NOVAKA, NIŠTA DRUGO! Kakve reči Španca, niko ovako ne priča o Đokoviću!

Tenis

MOLIŠ SE BOGU PROTIV NOVAKA, NIŠTA DRUGO! Kakve reči Španca, niko ovako ne priča o Đokoviću!

Podeli vest

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, kaže da postoji samo jedan način da se pobedi Novak Đoković

Nije prvi put da Nadal sipa komplimente na račun Novaka Đokovića. Gostovao je u podkastu Eurosporta i istakao je da je za njegovog bratića uvek teže bilo igrati protiv Novaka Đokovića nego protiv Rodžera Federera

- Za Rodžera smo uvek imali plan. Protiv Federera znamo da je Rafa uvek morao bekendom jako da udara nešto višlje lopte. I ukoliko to uspe, imali bismo dobre šanse za pobedu - rekao je Toni Nadal i dodao:

Foto: AP PHOTO

 

- Ali sa Novakom je bilo uvek ovako! Ufff... Ne znaš tačno šta možeš, moraš da igraš i da se trudiš da budeš sjajan. Sećam se finala Ju es ppena 2013. kada je Rafa dobio prvi set, a Novak izjednačio na 1:1. U trećem je Srbin imao brejk i bilo je veoma teško. Sećam se da mi je Rafa rekao: " Toni, šta da radim?" A ja sam iz lože poručio da mora jako da udara loptice nasred terena. Tada sam rekao i Karlosu Kosti koji je bio pored mene: "Sve što treba jeste da odemo u crkvu, pomolimo se Bogu i sačekamo da se nešto promeni" - iskren je kao i uvek bio Španac.

Novak i Nadal su sada u Parizu, bore se za trofej na Rolan Garosu, a ne mogu da se sastanu pre finala. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija