• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2020

08:37

HRVAT OTKRIO NOVE DETALJE! Folirantkinja je za sve KRIVA! Evo šta je sudija rekao Novaku u Njujorku!

Tenis

HRVAT OTKRIO NOVE DETALJE! Folirantkinja je za sve KRIVA! Evo šta je sudija rekao Novaku u Njujorku!

Podeli vest

Goran Ivanišević jedan je od trenera prvog igrača sveta Novaka Đokovića, govorio je Srbinu, Rolan Garosu, linijskim sudijama

- Sve je bilo super, osvojio je Sinsinati, odigrao odlično tri meča i onda se dogodila ta minuta i po u kojoj je sve što je moglo krenuti loše, krenulo loše od 5:4, 0:40 do onoga čelendža do pada na 5:5 i onda onaj nesrećni pogodak. Ja generalno nisam za diskvalifikaciju, ne zato što je Novak u pitanju, već mislim da je to prerigorozno - kazao je za HRT Ivanišević i dodao:

- Glupa su pravila ta koja izjednačavaju namerno i nenamerno. Ono je... on uopšte nije bio ljut. Na žalost pogodio je sudiju, ona je više bila u šoku, hvala Bogu da je dobro. Pravila su takva ili dobiješ opomenu ili te diskvalifikuju.

Foto: Tanjug/AP

 

Hrvat je otkrio šta je sudija rekao Novaku.

- Sudija mu je otvoreno rekao, opomenu ti ne mogu dati, znači mora ići diskvalifikacija jer kad osoba napusti teren i traži lekarsku pomoć to je odmah diskvalifikacija. Ja sam odmah znao. Ona je stajala ispod mene, nisam video gdje ju je pogodio, ali kada sam čuo uzvike znao sam da sutradan idemo kući.  Ali, dobra stvar je što je on toliko u glavi jak, on je pobednik. To je pokazao u Rimu. Osvojio je Rim uz ne najbolji tenis i to je super stvar za Rolan Garos gde je on po meni prvi favorit.

Foto: Tanjug/AP

 

I onda se dogodi da opet pogodi sudiju.

- Haha... Fino ga je pogodio, mislim da je to bilo još jače s metra, hajde retern, ali to su stvari koje se dešavaju. Gledali smo Sinsinnati u Njujorku bez linijskih sudaca. Po meni je to budućnost tenisa. Nula pogrešaka. Live hok aj, sudije na stolici su sigurniji. Na žalost na US Openu zbog sponzorskih ugovora Ralf Lorena morali su biti linijske sudije. Dešavalo se puno više grešaka tako da mislim da za budućnost, pogotovo na brzim podlogama, ova će tehnologija morati preuzeti ulogu i linijske sudije će se morati povući.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Glas razuma

pre 3 godine

Odličan komentar, Ivanišević je sto posto si u pravu!

Voja

pre 3 godine

Lepo je Đoka kazao da linijske sudije ne trebaju. Ovako, neka se spremi sledeći koga će da "zvekne".

popov

pre 3 godine

ono sto kazuju pravila,, to se desilo..sta sad da mi pricamo markove konake..savrseno je svejedno ko je bila pogodjena zena..iskljucenje je potez koji je u tom slucaju potpuno opravdan..mi navijamo za noleta..no ;;ako nebi postojala pravila igre,, nebi ni bilo sporta..noletu zelim da obori rekord federera..

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija