• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

13:03

(VIDEO) ĐOKOVIĆ PONOVO NA PIRAMIDAMA u Visokom, poveo je i Jelenu!

Tenis

(VIDEO) ĐOKOVIĆ PONOVO NA PIRAMIDAMA u Visokom, poveo je i Jelenu!

Podeli vest

Novak Đoković je ponovo posetio "piramide" u Bosni i Hercegovini, ovog puta mu je društvo pravila supruga Jelena

Samo dva dana posle poraza u finalu Rolan Garosa došao je u Bonsu i Hercegovinu. Posetio je ponovo  Visoko, gde ga je sredinom jula ove godine ugostio Semir Osmanagić.

Za razliku od prethodne posete, ovaj put je Đoković stigao zajedno sa suprugom Jelenom, jer je bio oduševljen posetom "piramidama" u Visokom i želieo je da i ona vidi taj fenomen.

Foto: printscreen

 

Njih je u Visokom ugostio Osmanagić, a bračni par Đoković je zajedno sa psom Pjerom po dolasku odmah obišao Muzej Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida sunca".

 

 

Novak se po dolasku slikao sa nekoliko obožavalaca, kao i dan ranije dok je boravio u Sarajevu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija