• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

15:08

(VIDEO) NOVAK PRIZNAO ZAŠTO SE VRATIO U BOSNU, pričao je o piramidama i OBJASNIO ŠTA ONE RADE!

Tenis

(VIDEO) NOVAK PRIZNAO ZAŠTO SE VRATIO U BOSNU, pričao je o piramidama i OBJASNIO ŠTA ONE RADE!

Podeli vest

Novak Đoković je sa suprugom Jelenom posetio Bosanske piramide u Visokom

Dočekao ga je prijatelj i domaćin Bosanskih piramida dr Semir Osmanagić. Pvi teniser sveta je za tamošnje medije objasnio pozadinu novog dolaska odmah posle poraza u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala.

Foto: printscreen

 

- Sada je sa mnom supruga Jelena, a naredni put ćemo doći sa decom. Mi, pošto smo svi na Balkanu ovde isti, ovde imamo jedno veliko blago i Semir to već 15 i više godina objašnjava jako lepo, kroz naučnu metodologiju. ​ Sve je jasno objašnjeno, ko god ima neke nedoumice, sumnje da je ovde nešto što nije predstavljeno na pravi način, može da dođe i da se uveri. Ja ne bih previše stručno da pričam o tome, to je Semirov zadatak jer je on stručan i otkrio je nešto što je jako bitno ne samo za nas na Balkanu, već za čitav svet - rekao je Novak, koji je čak pozvao druge sportiste da dođu u Visoko.

- Što se tiče moje oblasti, sporta, pozvao bih sve sportiste da dođu i provedu neko vreme u tunelima koji su jako delotvorni na uvećanje kiseonika u plućima, direktno utiče na regeneraciju i oporavak, što je svima nama sportistima jako bitno. Naročito u elitnim sportovima gde sezona traje jako dugo, izloženi ste velikim naporima. Stalno morate da menjate vremenske zone, to je specifično. Sve što može na prirodan način da pomogne da se oporavite, to služi i kao prevencija od ne daj Bože neke povrede. Piramide i tuneli su prava stvar.

 

 

Priznao je da mu je odmor bio potreban posle svega što je doživeo na terenu u poslednjih mesec dana.

- Posle toga idem u Srbiju i vraćam se obavezama, još nije gotova sezona, ali dolaziću, smatram ovo drugim domom.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17