• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

15:26

DRAMA UOČI FINALA SA NOVAKOM! Panika u Rafinom timu, OTKRIO je TAJNU!

Tenis

DRAMA UOČI FINALA SA NOVAKOM! Panika u Rafinom timu, OTKRIO je TAJNU!

Podeli vest

Rafael Nadal je španskim meidjia itkrio šta se desilo pred finale Ronal Garosa sa Novakom Đokovićem (3:0)

Uoči duela u Parizu došlo je do male drame zbog krova koji je bio zatvoren tokom finala.

Kada su organizatori postavili krov naljutili su Nadalove trenere. Oni su pokušali da spreče organizatore da zatvore centralni teren. Ipak, nisu uspeli u tome, ali to nije očigledno nije smetalo Špancu da pobedi srpskog tenisera. 

Foto: reuters

 

- Pre meča rekli su mi da su prekrili teren 15 minuta pre početka, Fransisko Rođ i Karlos Moja (Rafini treneri prim. aut.) su se borili sa organizatorima da to ne rade. Rekao sam da nije važno, da svejedno moram da izađem i odigram dobro, nisam bio ljut. Volim da igram pod otvorenim ali ako je kiša, bolje je da je krov zatvoren - rekao je "Bik sa Maljorke".

Foto: ap photo/tanjug

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija