• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2020

08:00

OPASAN JE NADAL, POKAZAO PRAVO LICE! Samo je čekao POTEZ Đokovića, pa onda sve zapanjio odlukom!

Tenis

OPASAN JE NADAL, POKAZAO PRAVO LICE! Samo je čekao POTEZ Đokovića, pa onda sve zapanjio odlukom!

Podeli vest

Posle osvajanja gredn slem titule u Parizu uveliko su Španci najavljivali da je Rafael Nadal završio sezonu i da će se pripremati za početak 2021. godine i Australijan opena

Ali, bio je to samo opak plan Rafe. Čekao je potez Novaka Đokovića, pa reagovao. 

Naime, uprkos najavama da će se odmarati do Australijan open, španski teniser je promenio planove nakon što je Srbin odustao od mastersa u Parizu.  Odlučio je da na kraju učestvuje na ovom mastersu i proba da dođe do njega prvi put u karijeri.

Foto: Ap photo/Reuters

 

To će naravno biti mnogo lakše kada rekordera turnira Novaka Đokovića, koji ima pet trofej, nema na žrebu, pošto je Rafael Nadal tek jednom u karijeri igrao finale u prestonici Francuske.

Nemazani Nadal će pokušati da trijumfom u Parizu, ovog puta na betonu i u zatvoreom, da se izjednači sa srpskim teniserom po broju masters titula u karijeri. Za sada Novak ima 36, i osvojio je sve makar dvaput, dok je Nadal na 35.

Foto: reuters

 

Iako je Novak kao branilac titule odustao, neće izgubiti poene. On će igrati na turniru u Beču i pokušati da dođe do novih 500 bodova. Turnir u beču se igra od 24. oktobra.

Inače, Novakovi navijači ne moraju da brinu, prvo mesto mu nije ugroženo, a 8. marta 2021. godine postaće teniser sa najviše provedenih nedelja na prvom mestu ATP liste.

Foto: Tanjug/AP

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija