• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2020

18:47

NOLE, KAPA DOLE! Đoković posle meča otkrio šta je rekao Krajinoviću

Tenis

NOLE, KAPA DOLE! Đoković posle meča otkrio šta je rekao Krajinoviću

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Beču, pošto je na startu bio bolji od Filipa Krajinovića. Posle meča, Nole se na nemačkom jeziku zahvalio navijačima na podršci, a potom je analizirao duel sa sunarodnikom

- Teško je kada igrate protiv nekoga koga mnogo dobro poznajete. Filip i ja se dugo znamo, znam ga od kada je bio klinac. Oduvek sam bio tu za njega, kao mentor i kao prijatelj. Kada igrate sa nekim koga poznajete, uvek je pritisak veći. On zna moju igru i ja znam njegovu. Čak smo i trenirali nekoliko puta pre nego što smo došli u Beč i na kraju nam žreb nije bio naklonjen, pošto je odlučeno da igramo odmah u prvom kolu - rekao je Đoković po završetku meča.

Foto: Reuters

Novak Đoković

Krajinović je u prvom setu pri vođstvu 5:4 servirao za set, a potom je i u taj-brejku propustio set loptu.

- Bio je bolji u prvom setu. Imao je svoje šanse, servirao je za vođstvo, promašio je onaj smeč na 6:6 u taj-brejku i na kraju sam ja osvojio set. Iskreno, imao sam sreće. U drugom setu sam podigao nivo igre, zaigrao bolje i pobedio.

Foto: Reuters

Filip Krajinović

Na kraju prvog seta su veliki prijatelji pročavrljali na mreži, a Novak je otkrio o čemu su pričali.

- Rekao sam mu da sam imao sreće i da je on bolje igrao - zaključio je prvi reket sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija