• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Telegraf

01.11.2020

21:12

ČOVEK KOJI NE PRESTAJE DA ŠOKIRA CELU SRBIJU! Nestorović bez dlake na jeziku o Novaku Đokoviću!

Tenis

ČOVEK KOJI NE PRESTAJE DA ŠOKIRA CELU SRBIJU! Nestorović bez dlake na jeziku o Novaku Đokoviću!

Podeli vest

Profesor dr Branimir Nestorović, pulmolog i alergolog i bivši član kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, Novaka Đokovića zna od malena, a sada ulaze i u zajednički posao

Prof. dr Nestorović je otvoreno u intervjuu za "Telegraf" pričao o tome kakav je Novak, a istakao je i kako ga nervira kada Srbi ne navijaju za njega. Naveo je da Srbija u narednih 100 godina neće imati takvog igrača kada Đoković prestane da igra.

Foto: Starsportphoto

- Volim da ga gledam kada je u svojoj ubitačkoj formi. Kada ima onaj pogled ludački, onda znam da će da zgazi sve protivnike. Ima i on, kao i svaki čovek, neke svoje padove. Onda ja isključim televizor, ne volim da se nerviram. Ne znam ga takvog. Znam ga kao borca.  On je jedini kompletan igrač na svetu. Nema igrača koji osvajaju gren slemove na svim podlogama. Ljudi to ne shvataju šta znači biti univerzalac, biti stvarno dobar...

- On je otišao daleko u mentalnom smislu. Jako daleko. Ja sam mu rekao jednom a on se smejao: "Ti si prerano postao misaono biće". Životom je predviđeno prvo da juriš devojke i da radiš stvari koje radiš pa onda postaneš misaono biće kada omatoriš. On je nekako sad postao ozbiljan čovek, i jako dobar čovek. Mnogo me vređa kad Srbi ne navijaju za njega, to me užasno vređa. Shvatiće kad on prestane da igra da mi više nikada nećemo imati, ni svet, ali mi u sledećih 100 godina nećemo imati takvog igrača. Imamo to što imamo, a nekom se sviđa Federer. Nek se on sviđa onima čiji je. To je malo i pitanje nacionalnog ponosa. Ona mala Milica prvak sveta, a sada je niko ne pominje. Nekako lako zaboravljamo na te ljude koji su nam pričinili zadovoljstvo.

Foto: reuters

Prof. dr Nestorović je nedavno otišao u penziju, a osim u svojoj privatnoj ordinaciji i lečenju dece, posvetiće se i jednom projektu sa Novakom.

- Već tada sam isplanirao da ću da otvorim ordinaciju, isplanirao sam tri, četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedna je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire.

Velike planove ima Nestorović za svoje "treće doba", nema nameru da posustaje, a upravo sa Novakom, otkrio je da već radi na jednom velikom projektu.

- Ja sam radio na pripremama za penziju. To je vrlo važno. Ima kod nas serija romana koji su kod nas izdati, to preporučujem svakome. Boris Akunjin. On je primetio da sedi i zapitao se šta će da radi. Počinjem da starim. Da radim na sebi. I da krenem da učim jezik. Tako sam i ja pre 5, 6 godina rešio da isplaniram sebi šta ću da radim, kad odem u penziju. To je za gomilu profesora na fakultetu veoma stresno. Biti profesor stari, pa ugledni, to je za sujetu fantastično. Stalno te neko pita, ti presuđuješ, a onda kad odeš u penziju shvatiš da te više niko ne zarezuje, niko ništa ne pita, odjednom te gleda kao "šta nas bre zadržavaš"...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Navijaću za Đokovića kad bude plaćao porez ovoj državi a ne u Monaku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija